Septembrie 24, 2020
Lidia Buble și VUNK, piesa comună de dragoste
Trupa VUNK începe toamna în forță, cu o piesă nouă în colaborare cu Lidia Buble. „Vino, Du-te” este un cântec compus în perioada stării de urgență, de către Cornel Ilie, solistul formației și produs împreună cu Gabriel Maga, chitaristul VUNK. Melodia este despre incertitudinile dintr-o relație, ceea ce înseamnă că e și despre soliști. Atât Lidia Buble, cât și Cornel Ilie au trecut recent prin despărțiri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Cântecul este despre momentele care apar, poate inevitabil, în orice cuplu, în care unul dintre cei doi una simte, alta spune, una gândește, alta face, una plănuiesc împreună și alta se întâmplă. Acest moment real, această emoție plină de tensiune și de emoție, această nesiguranță în celălalt, toate acestea au născut piesa asta, scrisă într-o zi de martie, în carantină. 

Cornel Ilie și Lidia Buble, au recunoscut că și-au dorit demult această colaborare, iar acum gândurile lor s-au materializat. 

„Aceasta piesă este despre nehotărârea ce se instalează în inima cuplurilor atunci când nimic nu a mai rămas de spus sau de trăit, dar niciunul dintre ei nu poate lua o decizie. Vino… Du-te, lasă-mă şi nu mă lăsa… Un joc intens al emoţiilor în care mulţi se regăsesc. Îmi doream de mult timp o piesă cu Vunk şi uite că am reuşit în toamna asta să am o piesă ca o confesiune”, a declarat Lidia Buble. 

Videoclipul piesei încă nu a fost lansat. Artiștii au precizat pentru presa romană că în curând va fi anunțat. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3698246479034