Iulie 08, 2020
Lidia Buble și Răzvan Simion, întâlnire de gradul zero la o lună de la despărțire
În urmă cu o lună, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble, iar în weekend cei doi au avut parte de o întâlnire de gradul zero. Situația nu a fost una prea plăcută pentru niciunul dintre ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Lidia Buble și-a reluat proiectele muzicale și este nevoită să fie mereu în contact cu Răzvan Simion, acesta fiind managerul ei. În acest moment, pe cei doi nu-i mai leagă o relație amoroasă, ci una strict profesională.

În weekend, artista a filmat videoclipul pentru următoarea sa piesă, iar pe platoul de filmare și-a făcut apariția și matinalul de la Antena 1. Cu siguranță situația nu a fost deloc una plăcută, însă nu au avut ce să facă.

Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a stat la filmări jumătate din zi alături de fosta lui iubită și întreaga echipă. Dat fiind faptul că, Răzvan este managerul Lidiei Buble, nu avea cum să lipsească. Este pentru prima dată când cei doi s-au revăzut de la despărțire, dar semne de împăcare nu mai există.

Deși nu este deloc ușor să lucrezi cu un fost iubit, Lidia Buble și Răzvan Simion s-au consultat pe parcursul filmărilor și s-au concentrat ca totul să iasă perfect. La întâlnirea de gradul zero, cei doi s-au purtat ca doi oameni ivilizați, chiar dacă le-a fost greu să lucreze împreună.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a stat tot mai mult alături de familie și probabil a încercat să-și vindece rănile și să caute alinare.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6678032875061