Octombrie 13, 2020
Lidia Buble l-a înșelat pe Răzvan Simion? Cum vuiește presa din România
Lidia Buble ține loc pe primele pagini ale ziarelor de când s-a despărțit de prezentatorul Răzvan Simion. După lansarea piesei cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, o mulțime de oameni, inclusiv din anturajul ambilor artiști, s-au întrebat dacă sunt într-o relație. Zvonurile au fost dezmințite recent, după ce s-a aflat că Lidia se vedea pe ascuns cu altcineva, încă de pe vremea când era într-o relație cu Răzvan Simion.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bărbatul ”Cu ochii ăia verzi”, după cum e și titlul unei piese a Lidiei Buble, care i-ar fi furat inima, este Costin Gheorghe, fratele interpretei Elena Gheorghe. De altfel, melodia i-a fost dedicată tot lui. 

Presa din România a publicat și câteva poze în care apare Lidia în brațele fotbalistului cuceritor. Se vehiculează că cei doi ies încă din 2019, când artista locuia sub același acoperiș cu Răzvan Simion. Mai mult decât atât, 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în urmă cu câteva luni după cinci ani de relație. La rândul său, Costin Gheorghe a divorțat acum doi ani de mama fetiței lui Ema. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0961098670959