August 19, 2021
Larisa Dolina face furori pe plajă și pe internet. A pozat în costum de baie
Ne place vara, pentru că ne oferă libertatea de a vedea mai multe fără mari eforturi. Zilele în care vedetele sunt pe litoral sunt un deliciu pentru noi. Mai nou, această plăcere a fost servită de cunoscuta artistă din Rusia, Larisa Dolina.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 65 de ani, interpreta a postat pe Instagram poze și video în costum de baie. Postările ei ne conving că este într-o formă fizică și morală de invidiat, iar faptul că nu poartă machiaj e, cu atât mai mult, în avantajul ei. Fanii au apreciat maxim naturalețea și autenticitatea artistei. 

Într-un video scurt, Larisa Dolina apare într-un costum de baie roșu din două piese, întinsă pe un șezlong și ascultând muzică în căști. ”Doamne, ce stare de bine îți dă muzica lui Gino Vannelli în timp ce stai întinsă la soare, savurezi un pahar de vin rose și asculți, totodată, sunetul valurilor. Dragii mei, vă iubesc! Iubesc viața și sunt înnebunită după vară! Mai avem câteva zile pentru a trăi această stare. Bucurați-vă de odihnă, care e mereu atât de așteptată”, a scris artista la descrierea filmulețului său. 

Altă postare, alt costum de baie, la fel, din două piese. De data aceasta însă nu roșu, dar în carouri. Observăm și două tatuaje - unul pe mână și altul în zona gleznei. De apreciat este și corpul bine tonifiat la ai săi 65 de ani. Nici urmă de burtă, nici urmă de celulită. 

De altfel, artista este cunoscută în showbizul local pentru faptul că respectă diete stricte și că e foarte atentă la alimentație. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85735130310059