Iunie 08, 2020
Lady Gaga sparge topurile! Noul album al artistei e cel mai solicitat din acest an!
Noul album al interpretei Lady Gaga, „Chromatica”, a debutat direct pe primul loc în topul din Marea Britanie şi este discul cu cele mai mari vânzări din 2020 în prima săptămână de la apariția în această ţară, depăşind totalul combinat al celorlalte albume din top 10, anunță BBC.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai recent album al interpretei americane, lansat în data de 29 mai, care marchează revenirea cântăreţei Lady Gaga la statutul de super-vedetă a muzicii pop, s-a vândut în 53.000 de exemlare în Marea Britanie, fiind până acum cel mai solicitat album al anului în prima săptămână de după lansare. Totodată, „Chromatica” este albumul cu cele mai rapide vânzări din discografia cântăreţei Lady Gaga după albumul ei „Artpop” din 2013.

                                   

Albumul include şi piesa "A star is Born" pentru care Lady Gaga a obţinut anul trecut premiul Oscar la categoria cel mai bun cântec original.

                                     

Lady Gaga, care s-a luptat cu afecţiuni cronice şi cu depresia, afirmă că noul ei album se doreşte a fi un antidot la perioada dificilă prin care trece întreaga omenire. Potrivit Official Charts Company, „Chromatica” a fost cel mai popular album în toate formatele disponibile - unităţi fizice, streaming şi descărcări online -, dar şi albumul cu cele mai mari vânzări în prima săptămână după lansare în format vinil.

Criticii de muzică se aşteaptă ca în această săptămână interpreta să ajungă cu albumul "Chromatica" și pe primul loc în topul Billboard.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54781532287598