Martie 06, 2019
La Paris a fost prezentată colecția de adio a lui Karl Lagerfeld pentru Chanel
Aseară, casa de modă Chanel i-a adus un omagiu regretatului designer Karl Lagerfeld, care a plecat de printre noi pe 19 februarie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La Paris a fost prezentată colecția Chanel, creată de regretatul Karl Lagerfeld, care a decedat câteva săptămâni în urmă. S-a încheiat o întreagă epocă a modei de când  celebrul designer Karl Lagerfeld a plecat în neființă.

La finele Săptămânei de Modă de la Paris, a fost organizat un show fenomenal, dedicat în primul rând legendarului Karl Lagerfeld. Scenografii au realizat o lume de poveste. Totul în jur era alb imaculat, era chiar și zăpadă, ce-i drept, artificială. Dat find faptul că Lagerfeld pur și simplu adora culoarea alb, realizatorii acestui show, au hotărât să creeze o lume de care designerul s-ar fi bucurat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthias Gurtler (@gurtlermatthias) on

 

 

 

Pe podium au defilat Cara Delevingne (ultima muză a designerului), Kaia Gerber și Penelope Cruz. 

 


 

 

La finele prezentării a sunat celebra piesă a lui David Bowie, care se intitulează Heroes, după care a urmat un minut de reculegere în cinstea lui Karl Lagerfel. 

Invitați speciali la acest eveniment au fost Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Monica Bellucci, Marine Vacth, Kristen Stewart, Caroline de Maigret, Marion Cotillard și mulți, mulți alții. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9426703453064