Octombrie 21, 2022
La ce alimente a renunțat Andra. A slăbit spectaculos în timp record
Este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, iar în ultima perioadă a slăbit spectaculos. Andra Măruță a dezvăluit recent la ce alimente a renunțat ca să piardă în greutate. În vârstă de 35 de ani, Andra este mamă a doi copii, David și Eva, și are o căsnicie fericită alături de Cătălin Măruță. Pentru că a vrut să arate perfect pe scenă, artista a slăbit câteva kilograme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra Măruță se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și persona. Are o carieră de succes, iar recent a lansat o nouă piesă în colaborare cu Smiley,  „Doar vina ta'. Vedeta și-a surprins fanii după ce a slăbit spectaculos într-un timp scurt.

Andra are o siluetă de invidiat și arată impecabil, iar de câteva luni a decis să dea jos câteva kilograme. Vedeta a reușit să slăbească într-un timp record și a dezvăluit care sunt alimentele la care a renunțat definitiv.

andra artista

La ce alimente a renunțat Andra

Andra este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe din România. Vedeta are o carieră de succes în muzică, dar și o familie minunată. Este căsătorită cu Cătălin Măruță și au împreună doi ani. La 36 de ani, Andra se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. În ultimele luni, artista a surprins după ce a slăbit considerabil.

andra a slabiy

Cântăreața a reușit să renunțe la anumite alimente și să aibă un stil de viață sănătos.

Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață… Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce. Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre.

Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce! Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult', a dezvăluit Andra, la emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV.

andra maruta

Andra are un program încărcat, fiind și membră în juriul Românii au talent, dar mereu găsește timp pentru familia sa. Andra și Cătălin sunt împreună de 15 ani, dar povestea lor de dragoste continuă să fie la fel de frumoasă ca la început.

„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt. Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină”

andra kilograme

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0535645484924