Iunie 05, 2020
Kylie Jenner schimbă un top pe altul! Forbes anunță acum că este cel mai bine plătită vedetă
În ciuda scandalului recent în care vedeta de peste Ocean era acuzată că a ajuns prin fraudă în topul celor mai bogați tineri care și-au construit averea pe cont propriu, Kylie Jenner a depășit clasamentul Forbes al celor mai mari plătite celebrități, cu un venit de 590 de milioane de dolari.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Revista Forbes a publicat clasamentul anual al celebrităților cu cele mai mair venituri. Anul acesta, topul a fost condus de vedetă TV de 22 de ani Kylie Jenner. În ultimul an, Jenner a câștigat 590 de milioane de dolari. Este de remarcat faptul că cea mai mare parte a veniturilor (540 milioane de dolari) Kylie a obținut-o din vânzarea a 51% din marca ei Kylie Cosmetics către Coty Inc., în noiembrie 2019.

  

Kylie a ajuns în acest top întocmit de Forbes, în pofida scandalului recent. Echipa revistei Forbes a deposedat-o pe tânăra vedetă de titlul de miliardar, după ce a reevaluat averea lui Kylie și a aflat că în realitatea sunt doar 900 de milioane de dolari. Recalcularea averii lui Kylie Jenner a devenit posibilă după ce gigantul de cosmetice Coty a dezvăluit câteva documente care confirmă că Kylie a exagerat valoarea afacerii ei. 
 
                                                                                                                                  
Pe locul doi în clasament s-a situat rapperul Kanye West, care a câștigat 170 de milioane de dolari. Principala sa sursă de venit este o afacere cu marca Adidas care produce și vinde adidașii Yeezy. Apropo, Kylie și Kanye sunt rude: West este căsătorit cu sora ei mai mare, Jenner Kim Kardashian.
 
                                                                                  
 
 
În top 10 au mai intrat tenismenul Roger Federer (106 milioane dolari), jucătorii de fotbal Cristiano Ronaldo (105 milioane dolari), Lionel Messi (104 milioane dolari), Neymar (96 milioane dolari), jucătorul de baschet LeBron James (88 milioane dolari) și actorii Tyler Perry ( 97 de milioane de dolari) și Dwayne Johnson (87 de milioane de dolari) și producătorul TV Howard Stern (90 de milioane de dolari).
 
        
 
 
În primele 100 cel mai bine plătite vedete din lume sunt 20 de femei. Cele mai de succes dintre ele: gazda show-ului Ellen DeGeneres (84 de milioane de dolari), cântăreața Ariana Grande (72 de milioane de dolari), Taylor Swift (63,5 milioane de dolari), scriitorul Joan Rowling (60 de milioane de dolari), cântăreața Billy Elish (53 de milioane de dolari) și Kim Kardashian (49,5 milioane dolari).
 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77177858352661