Februarie 07, 2022
Kylie Jenner a născut al doilea copil. Prima fotografie cu bebelușul (foto)

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kylie Jenner (24 de ani) a născut al doilea copil miercuri, 2 februarie 2022. Vedeta de reality-show a publicat prima imagine cu bebelușul 4 zile mai târziu. Kylie și iubitul ei, rapperul Travis Scott (30 de ani), mai au împreună o fiică, Stormi Webster, care a împlinit 4 ani pe 1 februarie 2022.

Kylie Jenner a născut

Kylie Jenner a născut al doilea copil. Prima fotografie cu bebelușul În descrierea primei fotografii cu bebelușul, Kylie a scris doar data nașterii acestuia, „2/2/2022”, și a pus o inimioară de culoare albastră. Așadar, copiii tinerei s-au născut în aceeași lună, la doar o zi diferență. Deși Kylie nu a dezvăluit nici sexul, nici numele bebelușului, E! News a confirmat că vedeta a născut un băiețel.

Kylie Jenner

Travis a pus în comentarii o inimioară de culoare albastră și șase de culoare maro. Kylie și-a confirmat a doua sarcină în septembrie 2021, prin intermediul unui videoclip. În descrierea acestuia a pus doar două emoticoane și l-a etichetat pe rapper.

„Nu pot suporta drăgălășenia!; Plâng! Ce frumos, înger binecuvântat!; Plâng!!!! ❤️❤️❤️; Awwwww”, au comentat surorile lui Kylie, respectiv Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian și Khloe Kardashian. „Plâng din nou! Ce binecuvântare specială și minunată, ce cadou v-a oferit Dumnezeu”, a comentat și mama lui Kylie, Kris Jenner. Videoclipul debutează cu un test de sarcină pozitiv.

Ulterior, Kylie, Travis și fiica lor, Stormi, merg împreună la medic pentru a vedea bebelușul pentru prima dată. Filmarea continuă cu aniversarea de 24 de ani a lui Kylie, care a avut loc pe 10 august 2021.
 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75371217727661