Iunie 12, 2020
Kim Kardashian refuză să comenteze zvonurile legate de problemele din căsnicia sa
Conform mai multor zvonuri, Kim Kardashian și Kanye West nu s-ar mai înțelege din cauza acestei perioade în care au fost forțați să petreacă timp împreună. Niciuna dintre vedete nu a confirmat însă știrile din ultima vreme. Mai mult, Kim pare să ignore orice zvon legat de problemele din cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian ignoră zvonurile legate de problemele sale de căsnicie

Mai multe surse au dezvăluit că această perioadă de carantină a cauzat niște probleme de căsnicie pentru Kim Kardashin și Kanye West Carantina i-a adus împreună și mai mult alături de cei patru copii ai lor, North, Saint, Chicago și Psalm.

Cei doi nu obișnuiau să petreacă așa mult timp împreună, amândoi având un program destul de încarcat cu puțin timp liber la dispoziție. Așadar, din cauza restricțiilor legate de pandemie, cuplul a trebuit să se adapteze, iar această tranziție nu a fost una ușoară. Prietenii apropiați au comentat că o despărțire ar fi ultimul lucru la care se gândește Kim, aceasta fiind singura dintre surorile Kardashian care este căsătorită.

Kim a postat pe Instagram o fotografie cu cei patru copii ai săi, North, 6 ani, Saint, 4 ani, Chicago, 2 ani și Psalm, 1 an, din curtea lor. Cei patru par foarte uniți și fericiți, iar Saint arată semnul păcii.

                                                         

 

O sursă apropiată lor a mărturisit revistei The Sun următoarele: „Kim și Kanye au întâmpinat câteva dificultăți în această perioadă, ei nefiind obișnuiți să petreacă așa mult timp împreună, însă ea nu-și dorește divorț. Ea consideră că această căsnicie cu Kanye și familia lor este un mare succes – este singura dintre surorile ei care este căsătorită și consideră că ea și Kanye formează un cuplu puternic.”

Sursa a adăugat și că divorțul este ultimul lucru la care se gândește Kim, după ce a suferit enorm din cauza celui de-al doilea divorț al său. „Cred că ce se va întâmpla va fi că vor petrece puțin timp separați în diferite case, dar nu vor divorța.”

Luna trecută Kanye a luat copiii și s-au dus la proprietatea lor din Wyoming, lăsându-i lui Kim puțin timp liber, iar ulterior cei doi s-au reunit pentru a celebra cei șase ani de căsnicie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78415060043335