Mai 05, 2022
Kim Kardashian,criticată dur pentru felul în care a slăbit ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe
Kim Kardashian a furat toate privirile la Met Gala 2022 cu ținuta specială. Aceasta a îmbrăcat o rochie legendară, ce i-a aparținut lui Marilyn Monroe, pe care blonda fatală a anilor '50 a purtat-o când i-a urat la mulți ani președintelui american John F. Kennedy, în 1962. Cunoscută pentru sacrificiile pe care le face în numele modei, Kim a trebuit să dea jos câteva kilograme pentru a încăpea în rochie, însă felul în care a slăbit i-a atras multe critici.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kim Kardashian a strălucit la propriu și la figurat pe covorul roșu de la Met Gala 2022. Vedeta de 41 de ani a îmbrăcat rochia lui Marilyn Monroe, decorată cu 6000 de cristale și evaluată la aproape 5 milioane de dolari, scoasă special din muzeu și atinsă numai cu mănuși. 

Kim Kardashian la met gala 

Lăudată pentru apariția la eveniment, Kim a fost în aceeași măsură criticată pentru felul în care a slăbit pentru a putea să încapă în ținuta mulată. Aceasta a dat jos șapte kilograme în trei săptămâni, adoptând o dietă foarte strictă, însă imediat după gală a recunoscut că a mâncat pizza și gogoși.

Kim Kardashian nu a pus gura pe carbohidrați și zahăr timp de trei săptămâni. A făcut sport de două ori zi de zi

Kim Kardashian le-a povestit celor de la Vogue despre dieta pe care a ținut-o în cele trei săptămâni de dinaintea Met Gala. La prima probă a rochiei, starleta a plâns pentru că nu o cuprindea, așa că s-a decis să facă orice îi stă în putință pentru a-și îndeplini visul de a o purta. Nu a consumat carbohidrați și zahăr și a făcut sport de două ori pe zi, îmbrăcată într-un costum de slăbit cu efect de saună, în care transpira abundent.

Faptul că a povestit aceste lucruri i-a adus o mulțime de critici, aceasta fiind acuzată că promovează un stil de viață nesănătos. Pe Twitter s-au adunat o mulțime de comentarii. Unul dintre cele care s-au rostogolit cel mai mult pe internet a fost: "Să adopți o dietă atât pentru o slăbire dramatică și apoi să dai iama în mâncare nu este sănătos și nici nu merită". Alții au spus faptul că a vorbi despre un astfel de subiect la tv este dăunător și dă un exemplu negativ tinerilor și așa presați să se corespundă unor standarde nerealiste.

Vedeta de reality show a spus, totuși, că nu s-a înfometat, ci că a mâncat numai proteine și legume, renunțând de tot la carbohidrați și zahăr. Mai mult, a plusat și la capitolul sport, cu două sesiuni istovitoare zi de zi. 

Imediat după Met Gala, Kim a dat o petrecere în hotelul în care era cazată. Nu a fost singură, ci alături de câțiva prieteni și de iubitul ei, Pete Davidson. Nu au lipsit o mulțime de gogoși și de cutii cu pizza, în care a dat iama chiar și ea.

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90262842178345