Ianuarie 26, 2023
Kim Kardashian, criticată dur după ce a achiziționat bijuteria purtată de prințesa Diana
Kim Kardashian a stârnit numeroase reacții durer după ce a cumpărat crucea Attallah, un celebru pandantiv purtat de prinţesa Diana, la o licitaţie organizată miercuri la Londra, a anunţat casa Sotheby's.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Reprezentanții casei Sotheby's au dezvăluit, miercuri, că vedeta de la Hollywood a reușit să intre în posesia bijuteriei după ce a achitat aproape 200.000 de dolari. Aceasta a fost purtată de prințesa Diana, iar de la moartea ei n-a mai fost văzută în public până acum.

Achiziția făcută de Kim Kardashian vine la aproape un an de zile de când aceasta a apărut la Met Gala îmbrăcată în rochia purtată de Marilyn Monroe. La fel ca și atunci, numeroși internauți s-au arătat revoltați.

Kim Kardashian Buys Princess Diana's Iconic Diamond Cross: Details

”Ea chiar se chinuie să traumatizeze fantomele unor femei celebre!”, a scris pe Twitter Def Noodles, în timp ce un alt internaut a reacționat: ”Doamne, ea chiar crede că o astfel de achiziție o va face să fie asemenea celebrei prințese. Setea ei de a se face remarcată este reală!”

”Acel colier ar fi trebuit să ajungă la una dintre nepoatele prințesei Diana!”, ”Îl va distruge cumva, așa cum a distrus și rochia purtată de Marilyn”, au fost alte mesaje lăsate de internauți.

Kim Kardashian a plătit aproape 200.000 de euro pe celebra bijuterie

Attallah, un luxos pandantiv realizat în anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, a fost purtat de prinţesă la o gală caritabilă la Londra în 1987. Este decorat cu diamante de 5,25 carate.

printesa diana in oxford 

Acum, a fost vândut la licitaţie pentru aproape 187.000 de euro. Crucea de ametist, o varietate de cuarţ violet, a fost cumpărată de un reprezentant în numele vedetei americane de reality TV Kim Kardashian, a confirmat Sotheby's.

"Bijuteriile deţinute sau purtate de prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, mai ales o piesă precum crucifixul Attalah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv", a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's, înainte de vânzare, arată AFP, citată de Agerpres.

"Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este simbolul încrederii tot mai mari a prinţesei în alegerile sale vestimentare şi de bijuterii, în acel moment special din viaţa ei", a adăugat el.Anul trecut, Kim Kardashian (42 de ani) a purtat rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat-o atunci când i-a cântat "Happy Birthday" preşedintelui Kennedy, în 1962, la celebra gală a Metropolitan Museum din New York.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.57436370849609