August 05, 2022
Kim Kardashian a publicat o imagine cu tratamentul dureros pe care îl folosește în zona abdomentului
Kim Kardashian a publicat o imagine cu tratamentul dureros pe care îl folosește în zona abdomentului. Deși a spus că „acesta este regula care schimbă jocul”, vedeta le-a dat de înțeles fanilor că este în stare să facă orice pentru a-și micșora zona taliei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Imaginea publicată recent este încă o dovadă a faptului că Kim este în stare să suporte chiar și durere. Orice în numele frumuseții. Recent, diva în vârstă de 41 de ani a publicat o imagine în care apare în timp ce este supusă unui tratament cu laser. Zona la care lucrează diva este la nivelul abdomenului.

Kim Kardashian a publicat o imagine cu tratamentul dureros pe care îl face

În imagini se poate vedea cum zona pe care se lucra era vizibil roșie, scrie People. Kim a spus că procedura este una dureroasă, dar în același timp a menționat că aceasta a devenit preferata ei. Se pare că rezultatele sunt pe măsura așteptărilor divei.

Cel mai recent tratament al lui Kardashian vine după ce a publicat o imagine cu chipul ei fără machiaj și și-a dezvăluit rutina de îngrijire a pielii de dimineață.

Vezi aici imaginea cu procedura la care a apelat!

Vedeta Kardashians a distribuit pe Instagram un clip cu ea fără machiaj, în timp ce și-a exfoliat fața cu SKKN by Kim Exfoliator. Se pare că produsul e parte a rutinei sale de îngrijire a pielii de dimineață.

Kim Kardsahian Posts Sexy Seaside Photo Shoot in Incredibles Tee and Risque Bikini Bottoms. https://www.instagram.com/p/CguaZ1WpRIE/

Cele mai recente imagini cu vedeta demonstrează că diva are o grijă constantă față de felul în care arată. Mereu încearcă să-și îmbunătățească aspectul fizic. Mereu a avut grijă să arate bine atunci când apare în fața fanilor. Sunt multe femei în lume care au încercat să-i copieze rutina de machiaj de-a lungul timpului.

În același timp sunt și femei care au vrut să obțină cu orice preț formele lui Kim. Au apelat la intervenții estetice pentru a le avea. Cu toate acestea, Kim a spus de-a lungul timpului că ea nu și-a operat corpul. Ea a mărturisit că formele ei sunt rezultatul unui stil de viață sănătos și a unei rutine intense de sport.

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67017126083374