Martie 15, 2022
Khloe Kardashian a purtat o rochie transparentă. Vedeta și-a expus silueta la o petrecere privată
Khloe Kardashian a purtat o rochie transparentă și a atras privirile tuturor. Vedeta internațională a luat parte la o petrecere alături de prietenii săi apropiați. Diva s-a aflat în compania prietenei sale Malika Haqq și a surorii acesteia, Khadijah. Modelul a postat ulterior pe rețelele sociale o fotografie din interiorul restaurantului în care au luat cina împreună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta din Keeping Up With The Kardashians a încins atmosfera. Diva a coborât dintr-o mașină albă și i-a luat prin surprindere pe fotografii prezenți cu rochia sa. Aceasta trece printr-o perioadă dificilă în urma despărțirii de Tristan Thompson. Cu toate acestea, Khloe a demonstrat că nimic nu stă în calea fericirii sale și că se descurcă la fel de bine și pe cont propriu.

Khloe Kardashian a purtat o rochie transparentă

Khloe Kardashian a întors câteva priviri cu cea mai recentă apariție a sa. Modelul a optat pentru o ținută sexy care să-i scoată în evidență silueta de invidiat și formele perfecte. Pentru petrecerea la care a luat parte, Khloe a ales o rochie transparentă cu un imprimeu cu stele. La aceasta a a asortat o pereche de cizme din piele cu toc și o poșetă neagră, minusculă.

Khloe Kardashian purtând o rochie transparentă cu imprimeu cu stele 

În ciuda faptului că petrecerea a avut loc noaptea, diva nu a putut renunța la ochelarii săi de soare. Aceștia au ferit-o de luminile puternice ale aparatelor de fotografiat. Pentru a nu avea probleme din cauza ținutei sale îndrăznețe a ales să poarte un set de lenjerie nude.

Khloe Kardashian în timp ce intră în mașina personală și poartă o rochie transparentă cu imprimeu cu stele 

Khloe Kardashian, cu spatele, îmbrăcată într-o rochie transparentă cu imprimeu cu stele

Paparazzi au urmărit-o la fiecare pas și au încercat să o surprindă din cele mai bune unghiuri. Totuși Khloe nu a plecat la petrecere fără a-și lua măsuri de siguranță. Aceasta a fost însoțită în permanență de un bodyguard. Bărbatul s-a oferit să-i deschidă portiera mașinii atunci când a plecat de la petrecere. Vedeta a insistat să-și deschidă singură ușa.

Khloe Kardashian într-o rochie mulată din piele în timp ce pleacăd e la petrecerea lui Justin Bieber 

Khloe a fost vedeta serii și s-a bucurat de toată atenția primită. Frumoasa blondină a declarat recent că va povesti mai multe despre despărțirea de Tristan Thompson în noua serie, The Kardashians.

Sursa: catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0407893657684