Noiembrie 05, 2019
Keanu Reeves a apărut la braț cu noua sa iubită. Vezi cum arată aceasta

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Burlacul numărul unu de la Hollywood, în sfârșit s-a încumetat să apară alături de iubita lui la un eveniment monden. Cei doi au apărut pe covorul roșu la o petrecere organizată de Gucci - LACMA Art + Film Gala.

Actorul în vârstă de 55 de ani, o ținea strâns de mână pe Alexandra Grant, o pictoriță în vârsta de 46 de ani, care a reușit să-l cucerească pe îndrăgitul actor prin creativitatea sa și prin firea sa artistică. 

 

 

 

Cei doi se cunosc din anul 2011, când împreună au editat o carte, Keanu a scris versurile, iar Alexandra a făcut ilustrațiile pentru acea carte de poezie. În anul 2017, Reeves și Alexandra Grant au colaborat din nou, lansând o altă carte de poezii împreună. 

 

Fanii actorului sunt profund dezamăgiți în alegerea acestuia. Ei se așteptau ca Reeves să-și aleagă o domnișoară mult mai tânără și mai frumoasă, mai ales că atâția ani după tragica despărțire de iubita lui, el a fost singur. Alexandra nici pe aproape nu este un etalon al frumuseții, de aceea, majoritatea sunt dezamăgiți de alegerea faimosului actor. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93738579750061