Septembrie 15, 2022
Kate Moss a împărtășit rutina sa de îngrijire a tenului. Ce secrete le-a dezvăluit actrița fanilor
Kate Moss a împărtășit rutina sa de îngrijire a tenului. Modelul a vrut să le dezvăluie admiratorilor săi secretul unui ten perfect. Vedea pare că a descoperit secretul tinereții. Kate nu-și arată vârsta nici măcar la 48 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Blondina a oferit un interviu video pentru publicația Vogue. În cadrul acestuia a explicat pas cu pas care sunt secretele sale de îngrijire, dar și cum reușește să-și păstreze spiritul mereu tânăr. Pa lângă prodsele pe cae le folosește, Moss are grijă să aibă parte de un stil de viață sănătos.

Kate Moss a împărtășit rutina sa de îngrijire a tenului

Kate nu este adepta unei rutini de îngrijire care conține multe produse cosmetice. Aceasta preferă să urmeze câțiva pași simpli și să nu își încarce tenul cu multe produse cosmetice. Modelul internațional spune că urmează această rutină de ani de zile, iar rezultatele pe care le are sunt incredibile.

”Trebuie să recunosc că nu am o rutină de îngrijire foarte bine pusă la punct. Nu folosesc multe produse, cred că acesta e și secretul. Îmi place să-mi fac singură machiajul zilnic și să nu folosesc foarte multe produse de înfrumusețare.”

”Pun mai mult accent pe naturalețe. Dacă urmează să ies în oraș cu prieteni, atunci o să pun mai mult accent pe machiajul ochilor. Pe timpul zilei încerc să păstrez un machiaj de bază, cât mai simplu”

Pe lângă rutina de îngrijire pe care o are, Kate Moss spune că are grijă să adopte un stil de viață sănătos. Diva face yoga, meditează și are o alimentație echilibrată.

Toate aceste lucrui o fac pe actriță să fie ancorată în realitate și să ducă o viață departe de griji. De-a lungul timpului ea a muncit la acest aspect pentru a avea o viață cât mai echilibrată.

Cum reușește Kate Moss să-și păstreze silueta de invidiat

Kate Moss a intervenit în procesul dintre Depp și Amber Heard. Vedeta a fost atunci văzută de fani, iar Moss, la 48 de ani, a impresionat cu silueta sa uimitoare. Conform publicațiilor externe, Moss urmează un plan alimentar foarte bine pus la punct.

Aceasta se asigură că are cel puțin trei mese zilnice. Dieta sa se bazează în general pe fructe și legume. La masa de prânz preferă să servească pește alături de legume. Rareori consumă dulciuri, iar acest lucru se poate vedea de pe silueta sa.

Kate Moss was asked to remove her bra during a photoshoot aged 15 | The  Independent

Când vine vorba de exercițiile fizice, Kate nu se abate de la sport. Aceasta muncește din greu pentru a rămâne activă. Pe lângă exercițiile de yoga și meditație, Moss face antrenamente la sală cu greutăți. Sursele internaționale spun că diva are o zi de cardio, iar restul zilelor se ocupă de antrenamentele cu greutăți.

Totodată, atunci când timpul îi permite, Kate merge la înot pentru a se relaxa. Vedeta spune că yoga o ajută să se elibereze de stres, în timp ce meditația îi îmbunătățește modul de gândire.

La 48 de ani, diva arată incredibil. Aceasta își sfătuiește admiratorii să ducă un stil de viață cât mai echilibrat și să introducă sportul în rutina lor zilnică pentru a avea rezultate pe termen lung.

Johnny Depp's ex Kate Moss reveals how she swapped her partying lifestyle  for wellness

Sursa - catine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69221878051758