Iunie 03, 2022
Kate Middleton, omagiu pentru prințesa Diana la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a
Kate Middleton nu a uitat s-o omagieze pe regretata prințesa Diana în timpul primei zile din Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a. Ținuta soției prințului William a fost accesorizată cu bijuteriile legendarei sale soacre.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Festivitățile din cadrul Jubileului de Platină - care marchează 70 de ani ai reginei Elisabeta a II-a pe tron - au început joi cu ceremonia Trooping the Colour. În cadrul acestui eveniment, Kate Middleton a omagiat-o pe prințesa Diana.

Kate Middleton i-a adus un omagiu prințesaei Diana, la Jubileul de Platină al reginei Elisabeta a II-a

Middleton a furat toate privirile într-o rochie albă semnată Alexander McQueen, pe care a accesorizat-o cu cerceii cu diamante și safire ai prințesei Diana, dar și cu superbul colier asortat care i-a aparținut soacrei sale.

kate20 jpg

De asemenea, se crede că întregul look al lui Kate a fost inspirat de un moment al prințesei Diana din 1991. La acea vreme, Diana a purtat o ținută albă pentru a urmări parada militarilor care au luptat în Războiul din Golf.

Middleton, al cărei inel de logodnă a aparținut prințesei Diana, a mai omagiat-o pe regretata sa soacră în trecut, prin purtarea unor ținute marcante ale acesteia. În 2018, a purtat celebra diademă Lover’s Knot, pe care Diana a purtat-o în mai multe ocazii.

regina11 jpg

La rândul său, băiatul cel mic al prințului William și al lui Kate Middleton, prințul Louis, și-a omagiat tatăl prin purtarea aceluiași costum de marinar pe care William l-a purtat la ceremonia Trooping of Colour, pe când avea doar doi ani.

Jubileul de Platină a fost și evenimentul la care familia regală s-a reunit, la festivități participând și prințul Harry și Meghan Markle.

Sursa - spynews.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72962236404419