Octombrie 21, 2021
Kate Middleton cucerește la fiecare apariție. S-a reinventat stilistic
Ducesa de Cambridge este într-o reinventare stilistică. Kate Middlleton a început să renunţe la ţinutele în culori sobre şi optează, din ce în ce mai des, pentru unele în culori îndrăzneţe. Zilele trecute a participat la un eveniment caritabil la Londra, care a avut ca temă lupta împtriva dependenţelor și i-a cucerit iremediabil pe toți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A ales să poarte o ţinută de un roşu-intens. Ducesa şi-a completat ţinuta care i-a alungit şi mai mult silueta subţire cu o geantă mini şi o pereche de pantofi din piele într-o nuanţă nature. Părul lăsat să crească mai lung decât de obicei a fost coafat lejer, iar machiajul a fost unul de zi, Kate completându-şi look-ul cu o pereche de cercei rotunzi.

Cât a costat? Să calculăm 845 de lire sterline pentru fustăă+225 de lire pentru maletă = 1070 de lire sterline, echivalentul a 1265 de euro. Mult sau puțin pentru soția unui Prinț? 

Încă nu reuşim să înţelegm cu reuşeşte Kate să arate ca un model, după ce a adus pe lume nu mai puţin de trei copii...

Deși arată bine orice ar purta, Katherine a fost criticată pentru outfiturile sale, calificate drept bătrânicioase. Mulți au îndrăznit și au comparat-o cu Meghan Markle, despre care susțineau că se îmbracă mai bine. După ce a început să îndrăznească mai mult, până și Prințul William a avut curajul să spună că îi place cum se îmbracă soția lui și ce culori alege să poarte. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79859590530396