Noiembrie 30, 2021
Kate Middleton arată cât de bine poate fi asortat un palton colorat pe timp posomorât (foto)
O haină cu o croială clasică stă la baza garderobei de iarnă a lui Kate Middleton. Ea reușește să compenseze simplitatea stilului cu ajutorul culorii. Urmăriți cum ducesa scrie istorie a stilului clasic și mereu admirat de toată lumea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

как модно носить пальто зимой

Zilele trecute, Kate Middleton a apărut în public într-o haină de culoare fuchsia. Ducesa l-a asortat cu un pulover cu guler înalt, care i-a permis nu numai să-și închidă gâtul și să se încălzească, ci și să echilibreze culoarea în vârf. Ca parte inferioară, aceasta a ales pantaloni negri clasici, care au jucat rolul unui fundal pentru culoarea aleasă.

Кейт Миддлтон стиль

Este de remarcat alegerea bună a culorilor de top. Nuanța de roz strident a hainei și a bluzei a subliniat culoarea ochilor și a părului soției prințului William, a împrospătat vizual pielea feței și a făcut fardul de obraz mai vizibil. Spre deosebire de roșu, care ar fi părut mai agresiv, fuchsia a completat destul de delicat imaginea și i-a adăugat confort și moliciune.

Poți și tu să iei această notă stilată și „caldă” și să porți iarna o haină clasică cu gât înalt. Apropo, această metodă îți va permite să nu porți neapărat o eșarfă în sezonul rece. O opțiune grozavă pentru cei cărora nu le place să încarce gâtul cu accesorii. Vezi cum într-un alt mod poți face aceste două lucruri cât mai elegant - am adunat cele mai interesante opțiuni.

как модно носить пальто зимой

Paltonul și bluza nu trebuie să fie neapărat de aceeași culoare. Poți alege nuanțe mai închise și mai deschise, mai luminoase și mai palide din aceeași schemă de culori și să le combini. Vei obține o tranziție foarte lină între straturi, în timp ce fiecare va fi accentuat.

как модно носить пальто зимой

Kate folosește și ea foarte mult această tehnică. În fotografia de mai sus, poți vedea cum Ducesa a mărit contrastul dintre straturile de jos și de sus. Imprimeul de pe jachetă a ajutat-o ​​să facă asta.

Puneți accent pe contrast

как модно носить пальто зимой

Cei mai îndrăzneți pot combina nuanțe opuse. În acest caz, te sfătuim să îl susții pe cel care va fi stratul de jos cu alte elemente de imagine. În acest caz, culoarea „de sus” va acționa drept cea de bază - este important să fie mai mult de 50% în imagine.

Folosește un fundal neutru

как модно носить пальто зимой

Haina arată și mai strălucitoare pe fundalul unei pulover într-o nuanță neutră. Nu ezita, în această combinație, fiecare culoare va străluci cu culori noi. În plus, gama neutră este compatibilă cu orice culori strălucitoare, astfel încât nu vor fi probleme cu selecția articolelor.

как модно носить пальто зимой

Și iată un exemplu despre modul în care Kate folosește această tehnică. Uită-te la cât de profundă și saturată pare culoarea hainei pe fundalul stratului inferior negru.

как модно носить пальто зимой

Și aici ducesa joacă perfect nuanța îmbrăcămintei exterioare cu o eșarfă. Imprimeul accesoriului dublează culoarea hainei, creând astfel o combinație restrânsă și armonioasă. Merită să faceți notițe și să implementați!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78827571868896