Iulie 23, 2022
Jennifer Lopez și Ben Affleck, lună de miere fabuloasă în Paris, «orașul îndrăgostiților»
Jennifer Lopez și Ben Affleck au plecat într-o superbă lună de miere la Paris, «orașul îndrăgostiților», unde au fost văzuți în timp ce se plimbau de mână pe străduțele din capitala Franței, zâmbitori și mai fericiți ca oricând.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ben Aflleck și J.Lo au făcut prima lor călătorie, în calitate de soț și soție, iar prima destinație a fost Parisul. Cei doi au zburat rapid din Las Vegas, unde au făcut nunta în secret în urmă cu câteva zile, direct spre capitala Franței. 

jennifer lopez and ben affleck kissing in paris

Cuplul de proaspăt căsătoriți a împărtășit momente de neuitat și și-a manifestat dragostea, în văzul tuturor, fără să se mai ferească de ochii curioșilor. 

jennifer lopez and ben affleck kissing in paris 

Jennifer Lopez, Ben Affleck make out at Paris park on honeymoon 

Jennifer Lopez & Ben Affleck Kiss In Front Of Violet In Paris – Hollywood  Life

Jennifer Lopez a îmbrăcat o ținută lejeră pentru o ieșire în oraș, în atmosfera pariziană, la brațul soțului ei, Ben Affleck. Cântăreața a arătat fabulos într-o rochie roșie lungă, cu decolteu amplu, iar părul îl avea prins într-un coc, ce-i lăsa la vedere chipul machiat subtil.

Ben Affleck a apărut alături de J.Lo într-un costum clasic negru, lăsând-o pe diva latino să fie în centrul atenției. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* - Newly Married couple Ben Affleck and his wife Jennifer Affleck (Lopez) show off their undying love for each other by holding hands as they stroll through the gardens next to the Elysée Palace on their honeymoon in Paris.

J.Lo și Ben Affleck, o iubire ca-n filme

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck este demnă de un scenariu de film. Cei doi s-au întâlnit în 2001, iar în 2002 erau deja erau logodiți. Cuplul a devenit prolific, iar aparițiile lor pe covorul roșu, sau în viața de zi cu zi, demonstrau că sunt făcuți unul pentru celălalt. 

În mod neașteptat, Jennifer Lopez a decis să rupă logodna cu Ben Affleck și se spunea la vremea aceea că motivul ar fi fost infidelitatea actorului și dependența sa de substanțe. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă în secret, la miezul nopții

Chiar dacă și-au refăcut viața după despărțire, destinul i-a adus din nou împreună, iar pe 18 iulie 2022, la miezul nopții, Jennifer Lopez a anunțat că s-a căsătorit cu Ben Affleck, într-o capelă din Las Vegas. 

«În sfârșit am făcut-o. Iubirea este minunată, este blândă și ne-am dat seama că iubirea este, de asemenea, răbdătoare. Noi am avut răbdare 20 de ani. Acum este exact cum ne-am dorit. Noaptea trecută am zburat spre Vegas, am stat la coadă cu alte patru cupluri pentru a semna actul de căsătorie.

Ne-am citit propriile jurăminte și ne-am oferit unul celuilalt inelele pe care le vom purta până la sfârșitul vieții. Am avut muzică la boxe Bluetooth în timp ce pășeam spre altar și, într-un final, a fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat acum mult timp.» a mărturisit J.Lo fanilor, prin intermediul unui newsletter. 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.53071928024292