Iunie 12, 2022
Jennifer Lopez, noi declarații despre Ben Affleck. Vedeta nu și-a stăpânit emoțiile
Jennifer Lopez a făcut noi declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește alături de logodnicul ei, Ben Affleck și nu și-a putut stăpâni emoțiile atunci când a vorbit despre planurile lor de a-și ”întemeia o familie”, precizând că sunt ”extrem de îndrăgostiți”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 52 de ani, artista a vorbit, în cadrul emisiunii ”Good Morning America”, despre relația pe care o are cu Ben Affleck, actorul cu care s-a logodit în urmă cu aproape două luni în urmă, la aproape 18 ani de când puseseră punct relației.

”Este cea mai bună perioadă din viața mea. Îl iubesc enorm”, a mărturisit artista atunci când a fost întrebată despre relația cu Ben Affleck, continuând: ”Îmi iubesc cariera, însă nimic nu mă împlinește mai mult decât posibilitatea de a-mi întemeia o familie cu cineva pe care-l iubesc și care este dedicat.”, a mai spus artista.

Jennifer Lopez, care are doi copii cu fostul soț, Marc Anthony și va deveni mamă vitregă pentru cei trei copii pe care Ben Affleck îi are cu Jennifer Garner, a mărturisit că ”adoră ideea de viitor pe care ea și Ben și-l pot construi”. Totodată, ea a adăugat că ”vrea să se bucure de acest moment și să trăiască în prezent.”

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au logodit la începutul lunii aprilie 

Jennifer Lopez însăşi a anunţat logodna într-un scurt videoclip. În cadrul acestuia, vedeta priveşte cu dragoste, luptându-se cu lacrimile de bucurie, un inel impresionant cu diamante verzi şi spune: „Eşti perfect”. Zvonurile despre logodnă apăruseră deja după ce Lopez a fost văzută la plimbare cu un inel uriaş pe deget.

Ben şi Jennifer Lopez s-au întâlnit pentru prima dată în 2002, dar s-au despărţit doi ani mai târziu, după o poveste de dragoste care creat portretul „Bennifer” pentru a-i descrie împreună. Jen a continuat să se întâlnească şi, în cele din urmă, să se căsătorească cu cântăreţul Marc Anthony, cu care a primit gemenii Emme şi Maximilian – acum în vârstă de 14 ani.

Jennifer Lopez şi Marc, în vârstă de 53 de ani, s-au despărţit în 2014 – iar din 2017, JLo a continuat să aibă o poveste de dragoste foarte mediatizată cu Alex Rodriguez, 46 de ani, un simbol al baseballului.

Sursa - peroz.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51030302047729