August 05, 2022
Jennifer Coolidge s-a culcat cu 200 de bărbați după ce a jucat în filmul "Plăcinta americană"
Jennifer Coolidge susține că i-au trecut prin pat 200 de bărbați după succesul comediei American Pie și că popularitatea ei a crescut peste noapte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița crede că nu ar fi avut parte de atâtea nopți pasionale dacă nu ar fi existat comedia  din 1999. Actrița în vârstă de 60 de ani, care a interpretat-o ​​pe mama lui Stifler, chiar a popularizat termenul „MILF”, cu referire la o replică din film.

După ce a devenit o senzație peste noapte jucând-o pe mama lui Stifler, în American Pie”,  în 1999, actrița a avut parte de multă acțiune sexuală. În film, personajul lui Jennifer își propune să-l seducă pe colegul de clasă al fiului ei Steve, Paul „S**t Break” Finch, interpretat de Eddie Kaye Thomas, acum în vârstă de 41 de ani.

pie4 jpg 

„Au fost atât de multe beneficii să fac acel film. Adică, nu m-aș fi  culcat niciodată cu 200 de oameni”.

Comedia de succes  care îi are în distribuție pe Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Chris Klein, Alyson Hannigan și Eugene Levy a ajuns în cinematografe în 1999 și a obținut venituri de peste 235 de milioane de dolari în întreaga lume.

Succesul a determinat-o pe vedetă să reia rolul și în celelalte producții, American Pie 2 (2001), American Wedding (2003) și American Reunion (2012).

Ea a mai obținut roluri în Legally Blonde și A Cinderella Story și, de asemenea, în sitcomul Friends.

Jennifer a recunoscut că s-a luptat adesea să găsească roluri înainte de marea ei performanță în American Pie. Ea a explicat că zeci de ani de respingere nu au deprimat-o, ci au făcut-o să lupte și mai mult, pentru că a înțeles că nu are nimic de pierdut.  

pie2 jpg 

“Zece ani din viața mea de audiții și niciunul un loc de muncă”, a spus ea pentru aceeași publicație. Frica dispare când ești atât de obișnuit să pierzi. Există o oarecare libertate în asta."

Jennifer a mai dezvăluit că aproape a refuzat rolul Tanya din The White Lotus, chiar dacă prietenul ei, creatorul serialului, Mike White, a făcut acest personaj pentru ea.

„Nu mi-a plăcut felul în care arătam”, a spus ea. Actrița a fost sinceră și a recunoscut că s-a îngrășat în timpul pandemiei de covid.

Actrița nu s-a gândit niciun moment că The White Lotus va avea un succes atât de mare atunci când a filmat pentru primul sezon. De atunci, actrița a fost nominalizată la un premiu Emmy pentru rolul din serialul HBO și a recunoscut că a fost „surprinsă”.

Sursa - okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3419151306152