Decembrie 08, 2020
Jean-Claude Van Damme, sexy la 60 de ani. Cum arată la bustul gol
Jean-Claude Van Damme făcea senzație în anii 80 și ’90, fiind unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood! Se pare că trecerea timpului și-a pus amprenta asupra sa. Bărbatul care cucerea pe cine vroia cu mușchii săi a îmbătrânit frumos, dar frumos!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu s-a îngrășat și se menține în formă, cu multe eforturi ce-i drept. Actorul face mult sport, dat fiind că încă își mai face apariția în filme de acțiune. El a fost surprins în vară chiar și la bustul gol. Jean Claude nu se sfiește să-și arate corpul, pentru că este bine lucrat și la 60 de ani. 

Spre toamnă, paparazzi l-au surprins purtând căciulă și mască de protecție. Ieșise să-și plimbe câinele și aproape că nu a fost recunoscut.

Mulți îl acuză că și-ar fi făcut mai multe operații estetice, iar specialiștii susțin chiar că ar fi apelat la botox și lifting facial. Jean-Claude Van Damme, însă, nu a vorbit niciodată despre acest subiect.

Jean-Claude Camille François van Varenberg s-a născut la Berchem-Sainte-Agathe, Bruxelles, Belgia. A început cu artele marțiale de la 10 ani, după ce tatăl său l-a înscris la o școală de karate. Stilurile sale constau în Karate Shōtōkan și Kickboxing. La 18 ani a câștigat centura neagră la karate. A făcut și balet timp de cinci ani, considerând că acesta este unul dintre cele mai dificile sporturi. Mai târziu a studit Taekwondo și Muay Thai, având un trup extrem de bine sculptat. 

Jean-Claude Van Damme a fost căsătorit de patru ori și are trei copii de la două dintre soții. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61477541923523