Iunie 06, 2023
Jane Fonda, surprinsă în scaun cu rotile, în aeroport. Ce s-a întâmplat cu ea, la câteva zile după ce a urcat pe scenă
Jane Fonda a fost surprinsă în scaun cu rotile la întoarcerea de la Festivalul de Film de la Cannes. Vedeta activistă de află, în prezent, în atenția tuturor în urma unui discurs controversat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce toamna trecută, Jane Fonda anunța că a fost diagnosticată cu cancer, se pare că problemele celebrei actriței s-au agravat. Cu toate acestea, vedeta de la Hollywood în vârstă de 85 de ani, continuă să onoreze invitațiile la evenimente importante din industrie.

Astfel, îndrăgita actriță a fost văzută în scaun cu rotile pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, după ce s-a întors de la Festivalul de Film de la Cannes, potrivit dailymail.co.uk.

Care este starea de sănătate a lui Jane Fonda. Vedeta a fost transportată în scaun cu rotile, în aeroport

Celebra actriță, în vârstă de 85 de ani, a fost trasportată prin terminalul aeroportului în scun cu roțile, de către un angajat, după zborul de multe ore între de pe un continent pe celălalt. În imaginile surprinse, aceasta purta o jachetă neagră, peste un plover mov și o cămasă albă.

Ea și-a completa look-ul cu o pereche de ochelari și soare și o mască neagră, atât pentru a-și preoteja sănătatea, dar cel mai probabil, și pentru a nu fi recunoscută.

Deși nu este cunoscut exact motivul pentru care Jane Fonda a folosit un scaun cu rotile la sosorea în țară, aceasta nu a fost prima dată pentru ea. În trecut, ea s-a mai afișat astfel după ce a suferit mai multe operații: la spate, la genunchi, sau după implantul de șold.

În urmă cu un an aceasta a primit un diagnostic crunt. Faimoasa actriță a dezvăluit public că suferă de limfom non-Hodgkin, o formă de cancer care afectează sistemul limfatic. Aceasta a urmat un tratament intensiv, inclusiv ședințe de chimioterapie care au durat șase luni.

În ciuda problemelor de sănătate, aceasta a explicat că își continuă activitatea de activistă, iar în cea mai recentă apariție a avut un discurs controversat. Jane Fonda făcut pe „bărbații albi principalii vinovați pentru criza climatică. Ea a mai declarat că problemele climatice nu ar exista dacă nu ar exista rasism.

„Este o tragedie pe care trebuie să o oprim Trebuie să-i arestăm și să-i punem în închisoare – pe toți sunt bărbați albi care se află în spatele acestei probleme”, a spus ea la Festivalul de Film de la Cannes, potrivit aceleiași surse.

Ce a spus Jane Fonda despre boala de care suferă

La momentul tristului anunț, actrița a precizat că, în același timp, se consideră a fi printre pacienții „norocoși”, pentru că are acces la cele mai bune servicii medicale.

„Este un cancer tratabil. 80% dintre oameni supravețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă. Sunt norocoasă că am asigurare medicală și acces la cei mai buni medici și cele mai bune tratamente.

Realizez că sunt privilegiată în privința asta și este dureros. Aproape fiecare familie din America are de-a face cu cancerul la un moment dat și mult prea mulți nu au acces la îngrijire medicală de calitate. Nu e corect”, a transmis Jane Fonda, pe rețelele de socializare.

Îndrăgita actriță a explicat că privește întreaga experiență ca pe o lecție din care are ce învăța, punctând că cei aflați în asemenea situație trebuie să fie încurajați și susținuți de comunitate.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5312647819519