Decembrie 23, 2022
Jane Fonda e superbă și la 85 de ani. Cum arăta actrița în tinerețe
Jane Fonda e superbă și la 85 de ani. Ea este una dintre cele mai frumoase actrițe ale Americii, chiar dacă uneori viața sa tumultoasă a fost intens criticată. A fost arestată de patru ori, iar starea sa de sănătate este destul de sensibilă în momentul actual. Vedeta în vârstă de 85 de ani își sărbătorește azi ziua de naștere.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

James Fonda este o artistă în toată regula. De la actriță, la scriitoare, activist politic, model și instructor de fitness, Fonda a surprins mereu prin frumusețe și talent actoricesc. A câștigat două premii Oscar și a primit nenumărate nominalizări.

Jane Fonda e superbă și la 85 de ani

Întrebată în interviuri recente cum se simte la cei 85 de ani, Fonda nu s-a ferit să anunțe că știe că este în vârstă. Cu toate acestea, actrița nu își arată deloc vârsta. Este o fire activă, preferă să aibă grijă de alimentația ei și să se simtă bine în corpul său. În prezent, actrița luptă împotriva cancerului. Aceasta a împărtășit pentru publicul său faptul că este perfect conștientă că a îmbătrânit.

„Sunt super-conștientă că sunt mai aproape de moarte și nu mă deranjează atât de mult”, a spus Fonda pentru Page Six. Cu toate acestea, artista se simte nesigură în corpul ei.

Jane fonda poartă o rochie albă, tip sirenă, pe covorul roșu 

Vremurile în care aceasta era un etalon al frumuseții aproape perfecte au fost emblematice. „Ceea ce mă deranjează este trupul meu, care practic nu este al meu!”, a continuat ea. „Genunchii mei nu sunt ai mei, șoldurile mele nu sunt ale mele, umerii mei nu sunt ai mei”, a declarat Jane Fonda

Jane fonda poartă o rochie în culorile roșu și negru și un colier argintiu 

Activitatea artistică a fost mereu de apreciat

Artista a cunoscut faima în anul 1960, în filme precum „Barbarella” și „Cat Ballou”. S-a născut în New York și a jucat în peste 40 de pelicule. A avut o perioadă în care s-a retras din industria cinematografiei, dar a revenit în 2005 și 2007 pentru filmele „Monster in Law” și „Georgia Rule”. În plus, Fonda a fost și vedeta mai multor spoturi publicitare care promovează exercițiile de fitness.

Jane Fonda în timpul filmărilor pentru Barbarella cu părul lung și blond îmbrăcată cu un costum mulat alb și cizme cu blăniță roșie 

De asemenea, artista este un activist convins al mai multor cauze politice. Una dintre cele mai cunoscute, dar și controversate poziții ale actriței este reacția ei față de Războiul din Vietnam, scrie publicația The Time.

În urma unei expediții în Vietnam, în 1972, Jane a primit porecla „Hanoi”. Atunci, a fost arestată pentru că împărțea pliante soldaților împotriva războiului.

Mișcările sale împotriva acestor evenimente i-au înfuriat pe critici, mai ales când aceasta a ajuns în Hanoi. Tot atunci, a supărat cu adevărat criticii și a schimbat fundamental modul în care lumea a privit-o pentru deceniile următoare.

De asemenea, portretul lui Jane Fonda se completează și cu o serie de participări la organizații cu și despre vocile femeilor din mass-media. Artista s-a declarat feministă convinsă și luptă în continuare pentru drepturile femeilor.

Jane Fonda a fost arestată de mai multe ori

În cadrul unei demonstrații din Washington DC, Jane Fonda a fost arestată în momentul protestului privind schimbările climatice. Aceasta a petrecut mai mult timp în perioada pandemiei, organizând evenimente virtuale care tratează problema climei.

Jane Fonda participă la un protest în fața Capitoliului îmbrăcată cu un sacou roșu și o pălărie roșie pe cap 

Protestele, precum și arestările lui Fonda, au generat titluri de primă pagină, deoarece actrița a mărșăluit în jurul capitalei și a prezentat o serie de priorități menite să diminueze dependența Statelor Unite de combustibilii fosili, potrivit The Hollywood Reporter.

Portret alb-negru cu James Fonda tânără și cu breton în timpul filmărilor pentru Klute 

Jane Fonda într-o poză alb-negru din tinerețe 

Jane Fonda fotografiată alb-negru, într-o ținută de seară și părul blond, coafat pe spate 

Colaj cu Jane Fonda 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70375967025757