Septembrie 10, 2020
Jamila a avut COVID-19. Bloggeriţa susţine că a avut moralul la pământ
Jamila, tânăra care a cucerit internetul cu rețetele ei gustoase, prezentate pe înțelesul tuturor pe bolgul Jamila Cuisine, a avut Covid-19. Despre aceasta a anunţat chiar ea pe pagina ei de Facebook.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Geanina Avram Staicu, alias Jamila, a dezvăluit că s-a panicat la scurt timp după ce a aflat rezultatul testului pentru coronavirus. 

"Am purtat mereu masca şi am purtat-o corect, am păstrat distanța socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simțeam ca într-un vis urat care părea să nu se termine

Au știut foarte puține persoane pentru că îmi era groază de ceea ce vor crede ceilalți. Văzusem cu ochii mei hate-ul de care au avut parte alte persoane publice când au anunțat același lucru. Am decis să nu fac public lucrul acesta, însă m-am răzgândit și vă voi spune de ce.

Am vrut să fac publică infectarea mea pentru că vreau ca oamenii să înțeleagă că nu e o rușine. Oricine se poate infecta, iar virusul nu alege. Nu îi tratați pe bolnavii de Covid ca pe niște ciumați pentru că nu e cazul", a scris bloggeriţa. 

Acum Jamila are testul negativ şi se simte bine. 

Geanina Avram Staicu alias Jamila, are 33 de ani şi este din București. S-a căsătorit cu un marocan cunoscut în anii studenției. A început să gătească în glumă și a combinat iniţial rețetele bunicii din Oltenia cu condimentele descoperite la soacra din Maroc. A început să pună online rețetele în 2012, atunci când a apărut și numele de Jamila Cuisine, iar până acum a ajuns la 600 de rețete și sute de mii de oameni care gătesc după sfaturile ei. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.062304019928