Iulie 14, 2020
Iuliana Beregoi, lansare dulce chiar de ziua ei. Vezi cum și-a sărbătorit cea de-a 16-a aniversare
Iuliana Beregoi a devenit deja o domnișoară în toată legea. Tânăra interpretă a împlinit la 13 iulie frumoasa vârstă de 16 ani, iar cu această ocazie le-a pregătit o surpriză fanilor ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi a lansat un nou videclip. Este vorba despre melodia ”Sweet sixteen”, la care lucrează de mai mult timp, dar a decis să o prezinte publicului abia acum, de ziua ei. 

Melodia este în limba engleză, in colaborare cu Lil Yan, iar videoclipul este pin de culoare. În doar o zi de la lansare a adunat peste 200 de mii de vizualizări pe YouTube. 

                                    

Diseară și mâine seară, Iuliana Beregoi îi invită pe admiratorii ei să se distreze împreună cu ea la petrecerea Sweet Sixteen. Pe 14 iulie, la Verde Stop, puteți petrece o zi de neuitat. Sunteți invitați să faceți parte din Generatia Z, cea mai fresh și cea mai cool generație.

Iuliana Beregoi este senzația noii generații. Cântăreață și vloggeriță, ea și-a câștigat fanii cu sinceritatea, carisma și talentul ei, adunând sute de mii de abonați la canalul propriu de Youtube.

Tânăra a jucat în serialul de acțiune "Lara", lansat în 2017. Povestea a fost transpusă, apoi, într-un lungmetraj, lansat în 2018. Subiectul filmului este povestea unei adolescente fără părinți care ajunge în situații greu de depășit pentru majoritatea oamenilor.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6736378669739