Mai 16, 2022
Iuliana Beregoi, în costum de baie! A atras toate privirile în vacanța din Turcia
Iuliana Beregoi, influencerița din Republica Moldova, devenită idolul unei generații de adolescenți, s-a transformat într-o domnișoară superbă. Vedeta a pozat într-un costum de baie ce-i arată trupul de sirenă, iar postarea a strâns aproape 50.000 de aprecieri în câteva ore.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Iuliana Beregoi, cea mai promițătoare vedetă a Generației Z, cu peste un milion de urmăritori pe social media și colaborări cu nume sonore precum Andreea Bălan, este un adevărat fenomen. 

Adolescenta a postat recent pe Instagram câteva imagini cu care și-a înnebunit fanii și care au adunat aproape 50.000 de aprecieri în doar câteva ore. Iuliana Beregoi a pozat într-un costum de baie provocator, ce-i pune în evidență formele armonioase, mai ales abdomenul extrem de tonifiat. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, în aer liber şi text care spune „K SPRIXOS P BYRIXOS BYRIXOS” 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, în aer liber şi text care spune „න on RIXOS BERIKOS R7XO BYRIXOS BYDIXOS apHH Ν” 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Fotografiile o arată pe influenceriță într-un decor cu vegetație luxuriantă, iar din descriere aflăm că vedeta se relaxează într-un resort de lux din Turcia.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Iuliana Beregoi, concert exploziv, cu ocazia majoratului

Iuliana Beregoi se află la acest moment în focul pregătirilor pentru un concert aniversar, ce va avea loc pe 10 iulie, la Arenele Romane și va marca ziua de naștere a vedetei. Adolescenta va împlini 18 ani la data de 13 iulie și va celebra acest moment special, puțin mai devreme, pe scenă, alături de fanii care o idolatrizează.

Tânăra a pus la cale un eveniment incendiar, care se va numi sugestiv ,,Sweet 18" și va include, pe lângă recitalul exploziv al Iulianei Beregoi, mai multe spații pentru divertismentul fanilor, food court, zonă foto, dar și una amenajată precum covorul roșu de la Premiile Oscar. 

Iuliana Beregoi a devenit cunoscută la vârsta de 10 ani, când a participat la concursul de talente ,,Next Star". Evoluția ei a fost una fulminantă, căci la doar 14 ani a susținut primul ei concert la Sala Palatului. Influencerița este și actriță. Fanii au putut s-o admire în serialul online ,,Lara", care a avut cifre record de audiență. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber 

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80627822875977