Decembrie 02, 2022
Iuliana Beregoi, fermecătoare într-o rochie albă. Tânăra de 18 ani i-a cucerit total pe fani
Iuliana Beregoi se bucură de o carieră de invidiat și de o popularitate inimaginabilă pe rețelele de socializare. Cântăreața din Republica Moldova are o comunitate de peste 1,3 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram, unde postează deseori fotografii din viața sa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Recent, puștoaica în vârstă de doar 18 ani și-a cucerit total fanii cu ultima sa postare. Artista a fost prezenta la un eveniment unde a ales să poarte o rochie scurtă, albă, foarte elegantă, pe care a asortat-o cu sandale cu toc albe și o jachetă de iarnă în aceeași nuanță. Iuliana nu a uitat nici de accesorii, astfel că la ținuta sa a adăugat un colier strălucitor și un inel finuț. 

Postarea artistei a strâns rapid peste 32 de mii de aprecieri și sute de comentarii. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au complimentat-o pe frumoasa cântăreață cu cele mai frumoase cuvinte: „Ești uimitoare”/ „Atâta frumusețe nu am mai văzut”/ „Când ne dai rețeta frumuseții?”/ „Ești perfectă”/ „Cum faci să fii așa frumoasă?”. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber 

Ar putea fi o imagine cu ‎1 persoană, stând în picioare şi ‎text care spune „‎اسلا و‎”‎‎ 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2685699462891