August 04, 2022
Iuliana Beregoi a pozat ca o divă pe o plajă din Spania. Vedeta de 18 ani și-a încântat fanii
După ce a împlinit 18 ani și a avut parte de o petrecere de vis, apoi și-a cumpărat o mașină de 90.000 de euro din banii strânși de ea, Iuliana Beregoi a hotărât să se răsfețe în continuare vara aceasta, așa că a plecat într-o vacanță în afara țării.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A ales zona de sud a Spaniei pentru a se bronza și a profita de câteva zile pline de soare. Acolo, puștoaica preferată a tinerei generații s-a afișat într-un costum de baie care a pus-o în valoare, spre încântarea fanilor care o descoperă mai îndrăzneață de când a intrat în etapa de adult a vieții sale.

Cântăreața din Republica Moldova este preferata unei întregi generații, iar popularitatea de care se bucură se vede și pe Instagram, acolo unde o urmăresc peste 1,3 milioane de oameni. Încet-încet, simpatica artistă a devenit și mai îndrăzneață când vine vorba de pozele pe care le postează, așa că, pe pagina ei și-au făcut loc și instantanee seducătoare.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, ocean şi plajă 

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, din două piese, Iuliana s-a lăsat surprinsă la malul mării. A postat două imagini, pentru a face o comparație între pozele perfecte de pe Instagram și ceea ce e în spatele lor, spre deliciul admiratorilor, care i-au apreciat și simțul umorului, dar și frumusețea.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, bijuterii şi în aer liber

Sursa - profm.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7393333911896