Aprilie 28, 2019
Сreatoare de pălării din Moldova Iulia Chiroșca despre Colecția JA/SS-2019 Fluturi in stomaс

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Colecția JA/SS-2019 FLUTURI IN STOMAC este despre eleganța feminină și rafinament. Aceasta vine să transmită mesajul meu despre femeia nobilă, coerentă, sensibilă; despre o EA care știe să-și valorifice atuurile și va etala mereu măsura, modestie și corectitudine.

În această colecție am ținut să vorbesc despre o prezență ruptă parca din decorul marilor case regale, acolo unde sângele albastru stabilește o etichetă și delimitează categoria de clasa.

Am trecut femeia prin prisma idealurilor mele lăsând-o pe podium în tonuri de alb imaculat și câteva pete de bleomarin, toate marca Privilege Tuxedo. Am încercat să las ochiul să se odihnească relaxat în partea inferioară și am mizat pe accentul de culoare din acoperămintele de cap. Nici acolo însă nu au fost admise mari deraieri de la conceptul unic al colecției. Am mizat pe tonuri absolut neutre, pe nuanțe ușor de abordat ca de altfel, ceea ce ar trebui să gasești într-о colecție capsula.

Din punct de vedere tehnică am ținut să scot pălării executate în mătăsari fine și danteluri chantily cu broderii în paete și mărgele care n-au făcut decât să amplifice notele prețioase ale acestora.

Eu nu creez doar pălării; eu realizez vise. Eu nu vând acoperăminte pentru cap, ci emoții și toate materializate în acei fluturi care fâlfîie în stomacul fiecărei femeiei care știe că este unică și incomparabilă în acel moment.

Sunt toata numai obiective anul acesta. Mai încăpăținată nu cred că m-a surprins cineva vreodată. Am câteva proiecte de amploare în care am investit enorm de mult suflet și nu am ținut să număr banii. Ele țin de imaginea țării noastre.

Pentru aceasta s-au făcut schite individuale și sau lucrat mulaje în Reagatul Unit pentru ca companiile din Moldova să se poată mândri în exterior cu prezențe ireproșabile și demne de invidiat. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79428863525391