Mai 24, 2023
Irina Shayk, aproape goală la Cannes. Modelul n-a mai lăsat nimic imaginației
Cele mai îndrăznețe ținute de până acum, la Festivalul de la Cannes, aparțin fără îndoială rusoaicei Irina Shayk. Supermodelul a încins imaginația tuturor cu alegerile sale vestimentare!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Diva de 37 de ani, care este și mămica unei fetițe pe care o are cu frumușelul Bradley Cooper, i-a bulversat pe toți la Festivalul de la Cannes, când s-a plimbat prin hotel, înainte de a merge la una dintre petreceri, îmbrăcată de budoar: cu lenjeria intimă Gucci la vedere, acoperită de un costum mulat din voal negru, super transparent, cizme cu toc, ochelari de soare și bijuterii masive la gât și urechi, scrie okmagazine.ro

Irina Shayk la Cannes, Foto Profimedia (1) jpg

E adevărat, corpul de supermodel cere să fie expus, iar participanții la festivalul cu ștaif din sudul Franței s-au delectat cu imaginea sexy oferită de Irina Shayk. Rusoaica are un fizic impecabil, o talie de viespe și ”pătrățele” pe abdomen, semn că depune eforturi considerabile pentru a fi top fit.

Irina Shayk la Cannes, Foto Profimedia (5) jpg

Nici ținuta de pe covorul roșu de la Cannes nu a fost mai prejos, e adevărat, mult mai elegantă, dar tot cu vedere frontală la bustul său de supermodel.

Bruneta a defilat în fața fotoreporterilor într-un costum de piele, format din fustă lungă, mulată, și o bustieră minusculă, formată din două benzi interpuse. Pe covorul roșu, Irina Shayk a optat pentru machiajul natural, care dă impresia că, de fapt, nu există niciun machiaj. Și-a lăsat părul desfăcut și a avut la gât un colier masiv, impunător, și de data aceasta.

Irina Shayk a mers la after-party în lenjerie intimă, nu înainte de a defila golașă prin hotel și a interacționa cu fanii strânși în față, dornici să zărească cât mai multe vedete.

Irina Shayk la Cannes, Foto Profimedia (2) jpg

Irina Shayk a mers la petrecerea “Vogue & Chopard”, dar nu a plecat singură de acolo, ci la brațul lui Riccardo Tisci, un designer de modă italian, cu care a mers și pe 20 mai la premiera "Killers Of The Flower Moon". La ieșirea de la petrecere, Irina Shayk și-a pus un taior peste ținuta sexy.

Aparent, între Riccardo Tisci și Irina Shayk n-ar exista o legătură amoroasă, ci doar o prietenie foarte strânsă.

Irina Shayk la Cannes, Foto Getty



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58188629150391