Februarie 07, 2023
Irina Rimes vrea să fie din nou mireasă. Ce spune artista despre cel care i-a cucerit inima
Îndrăgita cântăreață trăiește de doi ani o frumoasă poveste de dragoste alături de David Goldcher și radiază de fericire împreună. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre ori de câte ori au ocazia și să își declară public iubirea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Puțini sunt cei care știu că Irina Rimes a trecut print-un mariaj eșuat pe vremea când avea doar 23 de ani, scrie bzi.ro. Vedeta a trecut cu greu peste decepția în dragoste, însă în prezent se declară o femeie împlinită. Irina Rimes are planuri mărețe de viitor și este pregătită să devină mamă. Iată ce spune artista despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi în aer liber

Irina Rimes vrea să fie din nou mireasă

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate cântărețe din Moldova și România. Vedeta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Frumoasa cântăreață cucerește publicul cu energia sa debordantă, zâmbetul molipsitor și vocea deosebită. Dincolo de celebritate, Irina Rimes ascunde o poveste de viață dureroasă. Artista a suferit mult din dragoste și a rămas marcată de mariajul eșuat pe vreme când avea doar 23 de ani.

La vremea divorțului, s-a zvonit că fostul soț i-a fost infidel cântăreței, însă aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei. De atunci, vedeta a evitat să vorbească depsre viața sa amoroasă, însă în prezent aceasta radiază de fericire și iubește din nou. Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de artistul David Goldcher, care i-a cucerit definitiv inima. Cântăreața are planuri de căsătorie și nu exlude posbilitatea ca în viitorul apropiat să devină mamă.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi interior

„Am încercat să îmi fac planuri de genul și am zis că trebuie să vină de la sine, sunt lucruri care nu trebuie plănuite. Sunt pregătită pentru orice mi-ar aduce soarta. Oricum nu am încotro, lucrurile astea vin de la sine, când vor veni le voi îmbrățișa.

Mă gândesc că un copil trebuie să facă parte din călătoria ta și să nu te oprească, ci să te acompanieze. Ăsta va fi cazul nostru, dacă va veni un copil, el va veni cu noi la concerte, va merge cu noi în călătorii, va asculta muzică zilnic și va sta în studio.”, a declarat vedeta.

Irina Rimes se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de iubitul ei. Artista vrea să fie din nou mireasă și are planuri mărețe de viitor. Frumoasa cântăreață se află într-o formă fizică de invidiat și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. 

Ce spune cântăreața despre partenerul ei de viață

Irina Rimes și David Goldcher formează un cuplu de mai bine de doi ani. Aceștia radiază de fericire împreună și au planuri mărețe de viitor. Deși artista a rămas marcată de dezamăgirile amoroase trăite în trecut, aceasta este încrezătoare că relația ei cu actualul iubit va fi una care va evolua frumos, ajungând până la căsătorie. Vedeta a oferit recent câteva detalii inedite despre iubitul ei, dar și despre relația dintre mama sa și David Goldcher.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane stând jos, ochelari de soare şi în aer liber

„Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: «Pe ăsta nu-l mai pierzi!» (…) E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el.”, a mai precizat artista.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, copil, stând în picioare şi interior

Irina Rimes radiază de fericire alături de iubitul ei și are planuri de căsătorie. Cântăreața se declară o femeie împlinită pe plan personal, iar în carieră se bucură din plin de succes și de aprecierea publicului.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9178781509399