Iunie 20, 2019
Ionela Țărauș are parte de mari succese în școala de la Londra
Micuța dansatoare de la noi din țară, care de-a lungul timpului a făcut furori pe scenele din Republica Moldova, de zece luni este plecată la Londra.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Energică, carizmatică și extrem de talentată, Ionela Țăruș continuă drumul spre succes, doar că deja într-o altă țară. Zece luni în urmă, dansatoare și-a început studiile într-o școală din Londra. Se pare că micuța s-a bucurat de succes. E adevărat că nu i-a fost ușor să meargă pe această cale însă, fiind o fetiță sârguincioasă, a reușit să fie bravo și să se bucure de mari succese în învățătură. 

 

 

Aseară, la școala în care studiază Ionela Țăruș s-a desfășurat o seară de prezentare, un fel de sfârșit de an. Ionela a postat pe social media poze de la evenimentul respectiv. Pentru succesele sale, micuța a obținut două certificate de merit. 

"Am venit în această școală acum 10 luni și am muncit din greu pentru a demonstra că sunt într-adevăr capabilă. Acum, toată lumea din școală mă cunoaște ca o fată sârguincioasă. Astăzi am obținut două certificate de merit pentru muzică și dans. Sunt într-adevăr mândră de mine".

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2153503894806