Noiembrie 22, 2019
Vezi ce ținută sexy a purtat Ionel Istrati la Moldova Music Awards
Artistul Ionel Istrati a atras toate privirile la Moldova Music Awards. Interpreul a purtat o ținută super sexy care i s-a potrivit de minune!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La Chișinău s-a desfășurat zilele trecute unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului, și anume, Ceremonia de Decernare a Premiilor Moldova Music Awards.

La eveniment au fost prezenți mulți interpreți cu renume de la noi din țară, care au evoluat pe scena Palatului Național "Nicolae Sulac" cu cele mai semnificative hituri ale anului. Atmosfera de vis de la eveniment a făcut ca publicul să se simtă minunat întreaga seară. Melodii, dansuri, premii, am avut parte de toate aceste lucruri superbe. 

Ne-a atras privirile interpretul de la noi din țară, Ionel Istrati, care a avut o prestație super hot. Interpretul a cântat piesa "По ночям не спится", care a fost în difuzoare întregul an. Artistul a apărut pe scenă într-un costum superb, din latex negru, care-i aparține brandului Balmain Autumn.

Chipeșul interpret de la noi din țară, a evoluat pe scenă alături de câțiva dansatori care, au purtat la fel ca și Ionel costume spectaculoase. 

 

 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9591345787048