Februarie 06, 2019
Interpreta Pink a primit o stea pe "Walk of Fame" de la Hollywood
Artista Pink, în vârstă de 39 de ani, a primit aseară, o stea pe celebra alee de la Hollywood, Walk of Fame.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nebunatica și extrem de talentata cântăreață de peste Ocean, Pink, a avut marea fericire de a primi o stea pe celebra alee de la Hollywood. Evenimentul a avut loc aseară, 5 februarie, iar alături de interpretă a fost soțul acesteia, Carey Hart, și de cei doi copii ai lor.

 

 

„Am realizat exact ce am vrut să realizez. Deoarece întotdeauna am știut care sunt punctele mele forte. Nu vând sex, nu vând parfumuri, nu sunt cea mai drăguță, nu sunt cea mai bună. Am destul talent și lucrez la lucrurile mele și îmi las capul în jos și câștig. Și mă încarc și mă încarc și mă încarc. Și nu renunț. Așa că atunci când nu vindeam albume, vindeam totuși săli întregi de concerte. Nu a fost nevoie să câștig concursuri de popularitate. Am vrut să fiu artist de turnee și am vrut să fiu grozavă în ceea ce am făcut. Și la aproape 40 de ani pot să spun că sunt grozavă la ceea ce fac”, - a spus interpreta în cadrul evenimentului. 

 

 

La acest eveniment important din viața artistei, ea a ales să poare o ținută excentrica, ca de obicei. Ea a optat pentru o fustă de culoarea albă, o bluză de culoarea neagră, dresuri plasă și pantofi de culoarea coralului. 

Steaua lui Pink este amplasată lângă cea a lui Jackie Chan și Dwayne „The Rock” Johnson. 

 

 

Interpreta a debutat în lumea muzicii 23 de ani în urmă, și se bucură de un succes colosal și-n ziua de astăzi. Primul album solo Pinl l-a lansat în anul 2000. Interpreta a fost de 20 de ori nominalizală la premiile Grammy. Primul Grammy artista l-a obținut în anul 2002, pentru cântecul  "Lady Marmalade". 

​​​​​​​



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0235249996185