Octombrie 19, 2020
Interpreta Valeria din Rusia, o bunică tânără
Interpreta Valeria, în vârstă de 52 de ani, a fost soacră mare la sfârșitul verii acestui an, iar, în curând, va avea un alt rol important - cel de bunică. Fiul său Arsenii și soția acestuia, Liana așteaptă primul lor copil. Bebelușul urmează să apară pe lume peste doarr câteva luni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Arsenii (21 de ani), al doilea copil al Valeriei, a împărtășit câteva poze pe Instagram, făcute într-un studiou, alături de soția lui, modelul Liana (22 de ani). ”1+1=3. Vom avea un copil. Nu pot reda cât sunt de fericit. Este rodul iubirii noastre. Te iubesc mult-mult, Liana”, a scris tânărul pe Instagram. 

Nu a rămas restanțieră nici viitoarea mămică. A postat și ea câteva poze alături de o frumoasă declarație. ”Creștem. Nu pot să transmit cât de fericiți suntem. În curând fructul dragostei noastre va alerga prin casă. Te iubesc necondiționat, Arsenii”, a scris nora Valeriei. 

Cei doi s-au căsătorit la sfârșitul lunii august. Valeria a purtat la nuntă o rochie albă până la genunchi, care i-a accentuat silueta zveltă, asortată cu o pereche de cizme lungi argintii. Pe umeri a purtat o eșarfă, la fel, argintie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0648488998413