Februarie 28, 2019
Internăuții vorbesc despre "chimia" apărută între Lady Gaga și Bradley Cooper la premiile Oscar
Unul din cele mai spectaculoase momente de la premiile Oscar din acest an, a fost interpretarea de către Lady Gaga și Bradley Cooper a piesei "Shallow". Cei doi au avut un moment plin de senzație, care a stârnit însă multe controverse în întreaga lume.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Duminică seara a avut loc cel mai important eveniment din lumea cinematografică - decernarea premiilor Oscar. Cel mai spectaculos moment al serii la cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar, a fost desemnat interpretării piesei "Shallow" de către actorul Bradley Cooper și Lady Gaga. Această piesă este soundtrack-ul la filmul "A Star is Born", unde cei doi au interpretat rolurile principale.

 

 

Bradley și Lady Gaga au avut un moment foarte intim pe scenă. După această interpretare, internăuții din întreaga lume vorbesc despre chimia care a apărut între ei. Se pare că, există ceva mai mult între ei decât o simplă interpretare. Ochii cu care l-a privit Gaga pe soțul Irinei Shayk, sunt ochi de femeie îndrăgostită. 

 

 

Printre cele mai hazlii comentarii care au apărut în internet despre acest număr al celor doi, se numără:

"Eu visez, ca cineva să mă privească și pe mine, așa cu Bradley o privește pe Lady Gaga... Extrem de fierbinte!" 

"Sunt sigură că acest număr muzical, va primi la anul premiu Oscar pentru "Cel mai bun scurt metraj". 

"Dacă veți spune că Bradley Cooper și Lady Gaga nu sunt îndrăgostiți, voi fi nevoit să vă cred mincinoși." 

"Eu eram singura care era convinsă că aștia doi se vor săruta la urmă?"

 

 

Apropo, Irina Shayk, care a venit la cest eveniment la braț cu soțul său, a rezistat aceste patru minute de chin, la finele cărora l-a susținut pe iubitul său, iar pe Lady Gaga, a îmbrățișat-o prietenește. În schimb, ne întrebăm cu toții, la sfârșitul ceremoniei, au avut cei doi o discuție aprinsă după acest show sau nu? Ne rămâne doar să ghicim. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9377162456512