Decembrie 26, 2022
INNA, dezvăluiri despre relația cu Deliric: „Sunt foarte fericită, iubesc și…”
INNA și Deliric formează un cuplu de mai bine de doi ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

INNA și Deliric formează un cuplu foarte îndrăgit de public, iar împreună fac o echipă pe cinste. Cei doi artiști se susțin reciproc în proiectele lor, iar când vine vorba de viața personală, preferă să rămână discreți. La început, cei doi și-au ținut relația departe de lumina reflectoarelor, fără să își arate sentimentele în public. Cu toate acestea, momentele adorabile dintre cei doi sunt printre preferatele fanilor.

Declarațiile lor despre viața personală sunt destul de rare, însă INNA a făcut o excepție și a vorbit deschis despre viața de cuplu și ce planuri au pentru perioada următoare.

„Sunt foarte fericită, iubesc și sunt iubită”, a declarat INNA într-un interviu acordat Fanatik.ro.

Artista a vorbit și despre planurile pe care le are pentru Sărbători. Dacă de Crăciun va fi alături de familie și iubitul ei, Revelionul o va găsi pe scenă, ea urmând să susțină un concert.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, interior şi text care spune „AWARDS THE ARTIST AWARDS THE ARTIST AWARDS TW WARDS แร 一 RDS 85 85) THE ARTIST THE FIST”

„Crăciunul îl voi petrece alături de iubitul meu și de familiile noastre, iar de Revelion voi fi pe scenă în Malta, mă bucur să intru în Noul An făcând ceea ce îmi place cel mai mult: să cânt”, a mai precizat cântăreața pentru sursa citată.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni, persoane în picioare şi în aer liber 

Deliric, declarație surprinzătoare despre relația cu INNA

Deliric a vorbit recent despre povestea lui de dragoste cu INNA, iar cuvintele lui au stârnit curiozitate și entuziasm în rândul fanilor celor doi. Din declarația lui Deliric, se poate înțelege cu ușurință că cei doi au planuri mari pentru viitor și iau în considerare chiar și o căsătorie.

În cadrul unui eveniment artistul a fost întrebat dacă a cerut-o în căsătorie pe partenera lui din ultimii doi ani, iar răspunsul lui a fost surprinzător.

„De unde ştiţi că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj”, a spus Deliric.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7310745716095