Ianuarie 19, 2022
Incredibil! Râsul a fost INTERZIS în timpul ceremoniei de căsătorie în Rusia
Unde s-a mai auzit una ca asta, să nu poți râde la o ceremonie de căsătorie?! Află motivul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rostov a uimit o lume întreagă! Oficiul de Stare Civilă din regiune a interzis râsul în timpul ceremoniei de nuntă. Decizia este oficială, iar în documentul se precizează că râsetele, exclamațiile, conversațiile zgomotoase, inclusiv cele purtate la telefon nu sunt permise la ceremoniile de căsătorie din sediul stării civile.

De asemenea, este interzisă participarea la ceremonii în ținute de stradă, pantofi murdari, „cu rucsacuri voluminoase și genți”. În plus, în timpul ceremoniilor participanții nu se pot deplasa prin încăpere, nu pot mânca, fuma și consuma alcool.

Șefa oficiului de stare civilă din regiunea Rostov, Olga Isaenko, a explicat pentru Komsomolskaya Pravda că interdicțiile cuprinse în decret au fost, de fapt, în vigoare „dintotdeauna”.

„Da, căsătoria este un moment fericit... Este permis să zâmbești, dar nu este nimic amuzant în ceremonie - acesta este un moment solemn, emoționant. Nu cunosc nicio ceremonie solemnă la care să se poată râde”, a spus Isaenko.

Ea a adăugat că o căsătorie „nu este o farsă”, iar oficiul „nu este un loc pentru glume”. „De obicei, oamenii sunt impresionați la aceste evenimente, pot chiar să plângă”, a mai spus ea, citată de tvrain.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93150520324707