Octombrie 28, 2016
Încă ieri acest câine ducea foamea, iar acum mănâncă în cele mai bune restaurante din Los Angeles
Dacă te afli în Los Angeles și nu poți găsi o masă liberă în cele mai bune restaurante ale orașului, atunci sigur e din cauza lui Papaya. Cândva el a fost un maidanez care mânca tot ce găsea, iar acum acesta se delectează cu cele mai alese bucate cu noua lui stăpână Ivy Diep.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

«L-am găsit în stradă. Era foarte murdar și slab.»

Ivy atunci nu plănuia să adopte un câine, fiindcă ea acasă mai avea o mulțime de animale. Dar Papaya părea să nu trebuiască nimănui, i s-a făcut milă și totuși a hotărât să-l ia acasă.

«Repede a găsit limbă comună cu alți câini. Și desigur că eu cu soțul meu l-am îndrăgit».

«Una dintre prietenele mele a propus să-i creez o pagină pe Instagram, pentru că era prea drăguț. Iar eu și prietena mea obișnuim să mergem în restaurante și să postăm fotografii cu mâncarea pe care o comandăm. De atunci am început să-l iau pe Papaya cu mine și am înțeles el se poate purta adecvat.»

«Nu se repezea la mâncare, lui pur și simplu îi plăcea să fie cu noi. Nu mănâncă tot ceea ce e pe poze, uneori aceasta se limitează a fi pur și simplu o poză frumoasă. Adesea iau cu mine ceea ce lui i se poate să mănânce dacă în restaurant nu-i nimic corespunzător», susține stăpâna.

Papaya are mai mult de 100 de mii de urmăritori pe Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81222367286682