Februarie 10, 2020
În sfârșit! Brad Pitt a primit primul său premiu Oscar din cariera actoricească!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea de-a 92-a Ceremonie de Decernare a Premiilor Oscar a venit cu multe momente plăcute și spectaculoase. Pe lângă învălmășeala de pe covorul roșu unde au defilat cele mai bine îmbrăcate vedete din industria cinematografică, momentele spectaculoase care au avut loc în cadrul decernării premiilor, un alt moment la fel de intrigant a fost obținerea Oscarului de către Brad Pitt.

 


 

Este pentru prima oară din cariera lui actoricească când starul reușește să obțină premiul Oscar. Acesta a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol secundar, în filmul  Once Upon a Time in Hollywood, și a reușit să învingă!

 

 

Împreună cu Brad Pitt, la această categorie au mai fost nominalizați și alți actori celebri, precum, Willem Dafoe, The Lighthouse și Joe Pesci, The Irishman. 

 

 

 

Amintim că, Brad Pitt a mai fost nominalizat în trecut de două ori la premiile Oscar, în calitate de regizor, reușind să obțină un Oscar la această categorie. El este considerat unul dintre cei mai atrăgători bărbați și de-a lungul timpului s-a bucurat de o atenție substanțială din partea publicului. 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79113388061523