Aprilie 03, 2022
În ce case luxoase stau vedetele din România! Alex Bodi și Antonia locuiesc în vile de milioane
Vedetele de peste Ocean au case de milioane de euro, dar nici cele din showbizul românesc nu se lasă mai prejos. După multă muncă a sosit și răsplata pe măsură pentru artiștii din România.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia Matache, vilă de peste un milion de euro

Delia Matache, în vârstă de 40 de ani, este una dintre cele mai cunoscute voci din peisajul muzical romanesc. Are o carieră impresionantă, iar piesele sale reușesc să ajungă întotdeauna în topurile preferințelor. A muncit mult, a pus deoparte o bună parte din banii obținuți din concerte și a reușit să își cumpere o locuință la care mulți dintre noi nu ar putea decât să viseze.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu locuiesc în zona de Nord a Bucurestiului într-un penthouse luxos. Se pare că locuința Deliei ar costa peste 1 milion de euro pentru că vedeta a investit o sumă frumoasă de bani pentru a o decora după bunul plac.

Unde locuiește Delia Matache. Are penthouse de 1,4 milioane de euro! 

Delia are o locuință de poveste! Vezi imagini din casa artistei (Foto) -  ea.md 

Imagini spectaculoase din casa de 1 milion de euro a Deliei! Detaliul  inedit care apare, lângă piscină, pe acoperiș - IMPACT 

Penthouseul are aproximativ 400 de metri pătrați și deține propria piscină, acolo unde artista se relaxează ori de câte ori are ocazia. În ciuda faptului că bucătăria este dotată potrivit ultimelor cataloage imobiliare, Delia și Răzvan o folosesc rareori pentru a găti în ea, preferând să comande mâncare, așa cum a dezvăluit chiar Delia.

Smiley și Gina Pistol au o casă care valorează peste 300.000 de euro

Un alt cuplu din showbizul românesc care trăiește într-o casă de poveste este format din Smiley și Gina Pistol. Îndrăgostiții locuiesc împreună cu fiica lor de un an, Josephine, într-o vilă situată în comuna Cernica.

Pentru a transforma vila luxoasă într-un cămin, Smiley a scos din conturi aproximativ 300.000 de euro. A apelat la o echipă formată din trei arhitecți și un inginer constructor pentru a se asigura că locuința sa va fi una de poveste, iar rezultatul final este unul pe măsura așteptărilor.

image 

image 

image 

Pereții, vopsiți în alb și bleu, dau interiorului un aer mediteranean  jpeg 

image 

Alex Velea și Antonia au scos din conturi aproape 500.000 de euro pentru casa lor 

Nici Alex Velea și Antonia nu au fost zgârciți deloc atunci când a fost vorba despre propriul cămin. Cei doi artiști locuiesc într-o vilă din Pipera pentru care ar fi plătit aproape 500.000 de euro.

Vila este una cu etaj și este amplasată pe malul unui lac. Acoperișul este unul cu totul inedit și amintește de cel avut de cunoscuta Sală Polivalentă din Bucuresti. Artiștii se bucură enorm că au reușit să se mute, ținând cont că ani la rând au locuit cu chirie.

image 

Casa în care s au retras Alex Velea, Antonia și copiii jpeg 

Alex Bodi are o vilă de aproape 500.000 de euro în Pipera 

Afaceristul Alex Bodi duce o viață lipsită de griji. Locuiește într-un adevărat palat, are bolizi în valoare de zeci de mii de euro și iubește o femeie râvnită de mulți bărbați, make-up artistul, Ema Uta.

Alex Bodi deține o locuință impresionantă, în valoare de peste 500.000 de euro. Casa deține cinci camere, o bucătărie, trei băi, trei balcoane, trei terase, un dressing foarte încăpător, piscină exterioară, un foișor în care Alex se poate relaxa nestingerit, precum și un garaj cu șase locuri de parcare. Casa a fost construită în 2019 și finalizată în anul 2020 și se află în zona Pipera-Tunari.

Alex Bodi își vinde vila - Viva.ro 

Alex Bodi își vinde vila de lux din Pipera. Iubitul Biancăi Drăgușanu cere  o avere: aproape 1 milion de euro 

Ce va face Alex Bodi de Crăciun, izolat în casă. A primit permisiunea  judecătorilor - IMPACT 

Sursa: click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7747437953949