Octombrie 08, 2020
Impresiile artiștilor despre Irina Rimes. Vorbesc despre transformare totală
E altceva. Nu e așa cum am cunoscut-o. A făcut-o cu atâta măiestrie. Sunt doar câteva dintre comentariile artiștilor făcute cu căștile pe cap despre interpreta basarabeană, Irina Rimes. După asemenea afirmații, în mod cert, suspansul atinge cotele cele mai înalte.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Zilele trecute vă anunțam că Irina Rimes urmează să lanseze o nouă piesă în colaborare cu faimosul artist american Cris Cab. ”Your Love” este disponibilă, însă nu pentru toată lumea. Deocamdată, interpreta a cerut părerea colegilor săi de breaslă și a reușit să-i impresioneze, așa cum era și de așteptat. 

”Interesant e că iese puțin din tiparul Irina Rimes. Mișto și locația, mișto primul cadru. Nu vă spun despre ce este vorba”, a remarcat Connect-R. În același timp, Ana Baniciu a exclamat că noua melodiei a Irinei ”o să rupă”, iar prietena Irinei, Raluka, s-a arătat surprinsă de această colaborare cu Cris Cab. Ea a spus că nu știa nimic despre asta. 

”Sper să ajungă la inima voastră sau la inima oamenilor așa cum și-a propus Irina și așa cum își propune de fiecare dată, cu fiecare cântec”, a comentat Andra, colega Irinei Rimes de la Vocea României. 

A apreciat noua piesă și Lidia Buble. ”Superb, Irina, felicitări! I-am reținut deja refrenul”, a spus artista. 

A lăsat o recenzie și interpretul moldovean, Mark Stam. ”Cei care o știu pe Irina Rimes în realitate vor spune atunci când vor vedea videoclipul ”Wow, e un alt personaj și îl joacă atât de bine, cu atâta măiestrie”, a subliniat Mark. 

Nu a fost anunțată încă data lansării piesei ”Your Love”, în videoclipul căreia, vom vedea transformarea Irinei Rimes. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58258581161499