Iunie 21, 2022
Imagini rare cu designerul Calvin Klein. A fost surprins cu iubitul său cu 45 de ani mai tânăr
Iubirea nu ține cont de vârstă… am putea spune în cazul lui Calvin Klein. Designerul, care are o avere de 700 milioane de dolari, are o relație cu un tânăr de 34 de ani, Kevin Baker, care durează încă din 2016.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși designerul nu a vorbit despre relația sa cu Baker public, cei doi au fost văzuți de câteva ori împreună, în ultimii ani. De profesie model, Kevin Baker a fost fotografiat chiar și pe covorul roșu alături de celebrul creator de modă.

 

 

Înainte de relația cu Baker, Calvin Klein a fost doi ani cu un actor de filme pentru adulți, Nick Gruber, care era cu 48 de ani mai tânăr ca el.  Ulterior, după ce relația lor s-a încheiat, Gruber a spus că el, de fapt, nu este gay.

 

“Eu am fost primul bărbat de care Calvin s-a îndrăgostit”, a spus Gruber într-un interviu. Anterior, designerul a avut multe relații cu femei, inclusiv două căsătorii. “Nu știu ce, dar e ceva la mine care atarge lumea ca un magnet. Am fost poreclit Romeo. Se îndrăgostesc de  mine atât femeile, cât și bărbații. E ceva la mine care îi atrage pe toți”, spunea, lipsit de modestie, Gruber.

Sursa - perfecte.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91926884651184