Iunie 07, 2023
Imagini cu gemenii lui Jennifer Lopez. Cum arată Max și Emme: „Anii adolescenței sunt grei”
Cele mai noi imagini cu gemenii lui Jennifer Lopez. Cum arată cei doi adolescenți. Vedeta a fost surprinsă alături de copiii ei în oraș. Cântăreața are toate motivele să radieze de fericire, asta pentru că are parte de bucurii și atunci când vine vorba de viața personală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din întreaga lume, nu numai că se bucură de mult succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor, ci este totodată și o mamă împlinită.

Celebra actriță, în vârstă de 53 de ani, a fost căsătorită cu Mark Anthony timp de 10 ani și are doi copii în vârstă de 15 ani. Jennifer Lopez a devenit mamă în 2008, când au fost născuți gemenii Emme Maribel Muniz și Maximilian "Max" David Muniz, scrie presa română

Jennifer Lopez și gemenii ei, Max și Emme

Deși vedeta și fostul ei partener, tatăl adolescenților, au ales să meargă pe drumuri separate, gemenii au avut parte de o copilărie frumoasă.

Max și Emme, cei doi copii ai lui Jennifer Lopez și Mark Anthony, se bucură de o familie extinsă. Înainte de căsătoria vedetei cu Ben Affleck în iulie 2022, gemenii aveau deja o soră vitregă mai mare și trei frați vitregi mai mari din partea tatălui lor.

They grow so fast! Max and Emme Muñiz over the years

Familia s-a mărit odată cu relația lui Jennifer Lopez cu partenerul ei. Acum, Max și Emme au trei noi frați vitregi, Samuel, Seraphina și Violet.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Jennifer Lopez este mai împlinită ca niciodată de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ben Affleck, cel în brațele căruia și-a găsit fericirea adevărată.

Fără doar și poate, Jennifer Lopez se poate considera o soție și o mamă împlinită. De asemenea, să nu uităm de cariera pe care și-a constuit-o de-a lungul timpului și de faptul că are fani peste tot în lume.

Recent, Jennifer Lopez și Ben Affleck au cumpărat o casă nouă. Locuința are 12 dormitoare și a fost făcută de un arhitect celebru, cu lux de amănunte și detalii. Celebrul cuplu a plătit pentru proprietate suma de 61 de milioane de dolari.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2728819847107