Aprilie 21, 2021
Îi lasă cu gura căscată. Natalia Duminică dansează pentru americani
Natalia Duminică este pe cale să cucerească America. Frumoasa dansatoare se află într-un turneu în Statele Unite pentru câteva luni, iar în acest timp dansează spectaculos în fața a sute de oameni stabiliți în SUA.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A trecut Oceanul în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci a reușit să treacă prin patru orașe americane - Philadephia, New York, Orlando și Miami și să hipnotizeze privirile multora cu dansul din buric și carisma ei. ”Pentru mine locul magic este Miami, pentru că mă cunoașteți că sunt fata mării. Nu degeaba este cel mai vestit loc de vacanță din SUA. Am fost la South Beach. O să merg și pe acea stradă cu mult entertaiment. Deși e pandemie, este multă lume, iar măști nu prea se poartă”, ne-a povestit Natalia. 

Artista a mai specificat că a fost invitată să danseze la evenimente organizate, atât de americani, cât și de rușii și moldovenii stabiliți în Statele Unite. ”Mi-a părut bine să mă întâlnesc aici cu mai mulți moldoveni”, a adăugat focoasa brunetă. 

În total are 16-18 spectacole de susținut, în diferite state ale SUA. Am întrebat-o când planifică să revină și ne-a spus că în iunie, însă dacă va prinde gustul vieții americane, ar putea să-și prelungească șederea. 

”Orice-ar fi, să știți că mi-e dor de Moldova, mi-e dor de voi. Chiar dacă aici e frumos și bine, oricum du dorul casei”, a încheiat Natalia Dumunică. 

S-o credem pe cuvânt? Ne mai gândim :) 

Echipa Aquarelle îi urează mult succes și milioane de impresii frumoase. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46638679504395