Octombrie 27, 2016
Hobby-urile iubitului tău soț: сum să le tratezi cu respect?
Cele mai multe femei recunosc că nu au la suflet activitățile preferate ale soților, cu care își ocupă o parte din timpul lor liber.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Suntem geloase și tratăm cu suspiciune aceste activități, dar în realitate degeaba ne facem griji.

Hobby-urile, de la natură, sunt activități prin care ne relaxăm și cu ajutorul cărora ne descărcăm de energia negativă, ceea ce este un lucru benefic pentru viața de familie. Aceste activități desfășurate de bărbații de lângă noi îi fac să se simtă bine, să le crească stima de sine și influențiază asupra urcării pe scara profesională.

Găsește numai avantaje în hobby-urile pe care le practică soțul tău, iar noi te ajutăm în această privință.

  1. Nu fă remarci pripite despre activitatea preferată a soțului tău și nici nu induce vreun indiciu subtil. Bărbații sunt extrem de sensibili în raport cu sine și cu ceea ce se ocupă, iar presiunea ta îl va îndeprta și îl va face să fie mai rece.

  2. Nu forța bărbatul de lângă tine să se ocupe cu ceea ce îți place ție. Excepție poate face cazul în care ambii preferați să desfășurați anumite activități, iar dacă încerci să slăbești, să ții o dietă, să alergi nu-l implica și pe el în asta, pentru că cu siguranță nu vei face decât să-l enervezi.

  3. Cel mai greșit lucru este să dai un exemplu pe altcineva soțului tău, de exemplu pe tatăl tău, frate sau alți prieteni. Nu uita că acest lucru nu va crea decât conflicte.

  4. Ești o norocoasă dacă soțul tău acordă o atenție deosebită unui hobby, demonstrează și se mândrește cu acest lucru. Este important ca într-o căsnicie să se respecte unul pe celălalt. Nu face greșeala de a spune că hobby-urile lui sunt plictisitoare și nu reprezintă interes pentru tine.

  5. ,,Atât de mulți bani s-au cheltuit pe aceste nimicuri'' - este cel mai ridicol lucru pe care îl poți spune despre hobby-urile soțului tău. Dacă-i reproșezi acest lucru, din start puteți spune ,,la revedere'' relației. Răzbunarea nu are de-a face cu aceasta, pur și simplu pentru atenție și apreciere bărbații răspund în același fel.

  6. Pentru a primi dragostea și atenția cuvenită este necesar din timp să programezi un ,,locușor'' pentru tine. Bărbaților, rar le place să stea fără o activitate, așa că nu-l tachinați și încercați să organizați o cină, o plimbare, vizionarea unui film interesant sau altceva productiv.

  7. De cele mai multe ori, pentru a înțelege hobby-urile soțului tău este recomandat ca măcar o singură dată să vezi cu ce se ocupă, pentru că de cele mai multe ori acest lucru vă poate apropia. Dacă ceea cu ce se ocupă soțul tău chiar nu îți atrage atenție deloc, încearcă să iei poziția unui fotograf pentru el, este o oportunitate excelentă de a adăuga noi poze în arhiva voastră.

  8. Nu pune presiune pe activitățile lui, întrucât este un timp în care te poți ocupa cu ceva pentru tine. Fii o femeie independentă, cu ocupații diverse, în caz contrar vei stârni conflicte în familie.

  9. Nu aduce iar gelozia pe primul plan atunci când el se întoarce acasă, pentru că într-o zi se vor aduna toate, se vor materializa și riști să-l pierzi pentru totdeauna, spunându-ți: ,,Este timpul să punem punct la toate acestea, nu mai sport să ascult cum nu am făcut ceva''.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2232429981232