Iunie 09, 2021
Harry și Meghan, în centrul unei noi controverse. Au luat o decizie importantă fără acordul Reginei
Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, sunt în centrul unei noi controverse. Cei doi n-au întrebat-o pe Regina Elizabeta a II-a în legătură cu numele fiicei lor Lilibet. Despre aceasta a comunicat o sursă din cadrul Palatului Buckingham.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

O sursă apropiată lui Harry și Meghan a declarat pentru BBC că Harry a vorbit cu regina înainte de naștere și că el „ar fi menționat” numele. Dar o sursă de la Buckingham  a spus că asta nu s-a întâmplat și că regina nu a fost „întrebată niciodată” în acest sens.

Despre relația dintre cuplu și familia regală s-a vorbit intens în ultimele luni. Deși Harry a vorbit despre problemele dintre el și tatăl său, el a spus că a avut o relație „foarte bună” cu regina și că au vorbit în mod regulat prin apel video.

Numele de alint a fost inventat atunci când prințesa Elisabeta era mică și nu-și putea pronunța propriul nume în mod corespunzător. Bunicul ei, regele George al V-lea, a numit-o afectuos Lilibet, nume care a ajuns să fie folosit de rudele apropiate.

Totodată, ea s-a semnat Lilibet pe coroana funerară la decesul unuia dintre prietenii apropiați, Earl Mountbatten, numele fiind folosit și de ducele de Edinburgh.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.61703205108643