Septembrie 28, 2020
Gwyneth Paltrow, probleme cu viața sexuală
Izolarea din urmă cu câteva luni, impusă de izbucnirea pandemiei COVID-19, a fost un coșmar pentru Gwyneth Paltrow din punct de vedere sexual. Decizia actriței de a se muta, în cele din urmă, cu soțul ei, producătorul Brad Falchuck, în vârstă de 48 de ani, le-a ruinat viața de cuplu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși Gwyneth și Brad s-au căsătorit în urmă cu mai bine de un an, cuplul abia de curând s-a mutat sub același acoperiș, scrie VIVA!. Când stresul i-a doborât, în perioada izolării, cei doi au simțit nevoia să se adreseze unui psiholog. 

"Stăm în casă 24/7 şi stresul a ajuns la un nivel inimaginabil. Trebuie să avem grijă de copii, să plimbăm câinii şi să ne ocupăm şi de afaceri. Iar când ne loveşte romantismul şi vrem să fim intimi: Poc! Se sparge ceva prin casă, sună telefonul sau vreunul dintre copii vrea ceva de mâncare şi ne apucăm să gătim!" a explicat Brad specialistului.

În acest context, Gwyneth a povestit că expertul le-a sugerat să renunţe la pijamale, să încuie uşa dormitorului şi să folosească lenjeria intimă sexy, însă Brad susţine că el nu depăşeste atât de uşor stresul. De asemenea, i-au sfătuit să facă dușuri împreună, să ia micul dejun la pat, masajul cu uleiuri aromate şi un pahar de vin roşu înainte de culcare, până revin la viaţa de dinainte.

"Este simplu pentru Gwyneth, ea e puternică şi face faţă cu bine stresului… la mine însă nu e aşa de uşor'", s-a plâns soţul actriţei.

"Suntem norocoşi că avem o relaţie stabilă, dar e foarte greu să ai de a face cu doi adolescenţi hiperactivi, cu nişte câini nebuni şi cu parteneri de afaceri care nu înţeleg noţiunea de "mai târziu" atunci când au de rezolvat o problemă", a mai completat Gwyneth.

Paltrow a fost anterior căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin. Mariajul lor a durat 10 ani, din 2003 până în 2013. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Apple de 16 ani și, respectiv, Moses de 13 ani.

Actualul soț al actriței are de asemenea doi copii dintr-un mariaj anterior, un fiu și o fiică, Brody și Isabella.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6390657424927